„Te ajută și te consiliază”. Alexandra o acuză pe Rebecca că este ajutată la ținute de Irisha, o fostă concurentă de la „Bravo, ai stil”! Suspiciunile ei au fost întărite de o fotografie

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 iul 2023, 23:23

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, bănuielile Alexandrei că Rebecca are stilist au crescut.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, bănuielile Alexandrei conform cărora Rebecca ar primi ajutor stilistic din partea Irishei, o fostă concurentă din competiție, au crescut.

Alexandra o acuză pe Rebecca că este ajutată la ținute de Irisha

Alexandra o bănuia de mai mult timp pe Becky de faptul că lucrează cu Irisha, dar convingerile ei au fost ridicate și mai mult după ce Rebecca a postat o fotografie chiar cu fosta concurentă în cauză. Maria, de asemenea, susține că sunt prea multe coincidențe și că este normal să primească astfel de acuzații.

Citește și: Iris și Jasmine au ajuns la cuțite la „Bravo, ai stil”: „ Eu în locul tău mi-aș măsura cuvintele”. De la ce au pornit discuțiile dintre cele două concurente

În platou, Ilinca Vandici i-a cerut Alexandrei să explice cum a ajuns să creadă că Rebecca lucrează cu Irisha la ținute.

„La un moment dat cineva mi-a atras atenția că Becky poartă piese purtate în styling-urile făcute de Irisha. M-am uitat un pic, am văzut niște concordanțe cu niște piese, styling-uri diferite, și i-am spus lui Becky treaba asta. În weekend, suspiciunea mea s-a mai umflat în momentul în care am văzut și o postare cu ele două”, a precizat Alexandra.

„Ca să clarific, eu în clipa în care am venit în competiție am încercat să fac rost de contacte de la toată lumea pe care știam, de la toți oamenii de care știu că-mi pot oferi niște deschideri pentru că am vrut să vin aici cu temele făcute, să vin cu ținute cât mai frumoase, cât mai complexe. 

Citește și: Jurații de la “Bravo, ai stil!”, “fierți” pe coafura unei concurente “Ai cea mai cool freză pe care am văzut-o în ultimii ani”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe Irisha am rugat-o să mă ajute cu brand-uri, să pot să fac o colaborare, să pot să iau lucruri interesante”, a spus Rebecca.

Rebecca a izbucnit în lacrimi. Afirmațiile Alexandrei o frustrează

În timpul testimonialelor, Rebecca a arătat ce conversații a purtat cu Irisha, precizând faptul că singurul lucru la care a cerut o opinie din partea fostei concurente a fost integrarea unei piese într-o ținută.

„Păi mie mi se pare totuna! Că nu-mi aduce hainele pe umeraș dar mă consult cu el la fiecare pas mie tot aia mi se pare. Atâta timp cât te ajută cineva și te consiliază...”, a spus Alexandra.

Rebecca nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi în fața acuzațiilor care i-au fost aduse, explicând că muncește mult și că se simte neîndreptățită când este acuzată că primește ajutor stilistic.

„M-am enervat atât de tare pentru că mă frustrează că muncesc atât de mult! Și știu că Alexandra a spus că ai putea fi flatată pentru asta, nu să te enervezi pe așa ceva. Da, sunt flatată, dar mai mult decât flatată mă frustrează foarte tare”, a declarat Rebecca, plângând.

„Cred că e încărcată emoțional, eu pe baza asta o pun, pentru că a mai plâns și săptămânile trecute, adică ar trebui cumva să-și verse oful ăsta pentru că n-o ajută la nimic”, a menționat Alexandra, la testimoniale.

„Mă chinui foarte mult, numai prietenii mei și oamenii din jurul meu știu cât mă chinui și că nu sunt eu singură, doar din capul meu, n-am cum să ghicesc aceste styling-uri dar stau și mă documentez atât de mult și fac atât de mult, și chiar le fac!”, a continuat Rebecca.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?