Te bazaie MUSTELE? Iata CEL MAI EFICIENT mod prin care poti scapa de ele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 12:15

Stim cu totii cat de enervante pot fi mustele pe timpul verii. Provoaca un disconfort real si sunt purtatoare de tot felul de boli.

Iata insa 5 lucruri mai putin stiute despre aceste insecte nedorite:

 

- sunt peste 120.000 de specii in intreaga lume

 

- mustele poarta peste 100 de germeni diferiti care provoaca boli precum febra tifoida, dizenteria, tuberculoza si lepra

 

- o musca elimina materii fecale din 5 in 5 minute

 

- o femela depune in medie 3.000

de oua in scurta ei viata de 21 de zile

 

- mustele depun oua chiar si pe mancarea pe care o consumam zilnic.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 

Tinand cont de toate cele de mai

sus este indicat pe cat posibil sa scapam de ele. Cum facem insa acest lucru? Putem folosi deja clasicul plici sau spray-urile speciale, insa aceste metode nu sunt foarte eficiente.

 

Din acest motiv o micuta companie americana a realizat Bug-A-Salt, o pusca pentru eliminarea mustelor. Arma nu face zgomot mare, nu necesita baterii iar ca proiectile foloseste sarea de masa.

 

O incarcare ajunge pentru 50 de focuri.

Arma poate fi utilizata si pentru eliminarea moliilor sau a tantarilor. O demnostratie a dispozitivului puteti vedea in filmuletele de mai jos:

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.