„Te blestem”. Mesajul postat de Dinu Maxer, după ce fiica Deei Maxer s-a afișat în brațele lui Robert Drilea

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 aug 2023, 12:22

Deea Maxer este atât de fericită în relația pe care o are cu Robert Drilea, încât împărtășește și fanilor bucuria ei

Sursa: Instagram

Deea Maxer iubește din toată inima și nu se mai ferește din a-l arăta pe Robert Drilea tuturor, iar Dinu Maxer, fostul ei soț, a avut o reacție neașteptată, la scurt timp după ce bărbatul a apărut într-o ipostază emoționantă

Deea Maxer și Robert Drilea apar, din ce în ce mai des, în ipostaze romantice, pe rețelele de socializare, dar Dinu Maxer nu pare să fie afectat de acest aspect. Recent, acesta a dat de înțeles că s-a obișnuit cu ideea și că tot ce îl interesează este ca el să fie bine și fericit, dar și copiii săi.

Dinu Maxer, reacție controversată, după imaginile cu Deea Maxer

Deea Maxer este atât de fericită în relația pe care o are cu Robert Drilea, încât împărtășește și fanilor bucuria ei. Mulți se bucură pentru ea, în timp ce alții încă o critică pentru decizia de a divorța de artist. Chiar și așa, aceasta nu pleacă urechea la ceea ce se spune despre ea și se dedică familiei, iubitului și carierei.

Recent, Deea Maxer a publicat o fotografie în care fiica ei apare în brațele lui Robert Drilea.

La scurt timp după aceea, Dinu Maxer a postat, în mediul online, o melodie ale cărei versuri par să fie dedicate fostei soții, semn că nu există niciun resentiment față de cele întâmplate.

Citește și: Deea Maxer, prima ceartă cu noul iubit, mai tinerel! Cum a reacționat fosta soție a lui Dinu: “Nu există dovadă de maturitate”

Te blestem să-ți fie bine, să te îneci în fericire, să te lovească norocul, să iubești cum arde focul!”,  au fost versurile care rulau pe fundal.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Deea Maxer și Robert Drilea ar putea avea un copil

Lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru cei doi îndrăgostiți și nu este exclus ca, în viitor, Deea Maxer și Robert Drilea să aibă un copil. În cadrul unui interviu, artista a precizat că actualul ei partener iubește copii și este extrem de apropiat de cei ai artistei, în special de fiica ei, care, după divorț, locuiește cu ea.

Robert își doreste copii, vrea să fie tată. Ca orice cuplu am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim”,  a spus aceasta, conform Playtech.

Citește și: Deea Maxer, mesaj subtil pentru cei care o critică ca a divorțat: “Copiii tăi nu vor...”

Cu toate acestea, Deea Maxer lasă lucrurile să vină de la sine, deoarece își dorește ca relația să meargă și să se dezvolte armonios, dar nu vrea să greșească. Aceasta a mărturisit că un plus foarte mare pe care îl are Robert Drilea este faptul că se înțelege foarte bine cu copiii ei, cerință extrem de importantă pentru ea. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?