„Te dai leu când ești pisică!”. Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! Aflați de la ce a pornit conflictul luni, 24 iunie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 iun 2024, 21:00

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Bogdan și Antoni intră într-un scandal de zile mari!

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Bogdan și Antoni iscă o ceartă uriașă! 

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan

În episodul de mâine, 24 iunie 2024, în timp ce Rebecca și Antoni au o discuție serioasă pe conexiune, Bogdan intervine pentru a detensiona atmosfera, lucru care îl deranjează extrem de tare pe Antoni.

Citește și: Rebecca își iese din minți după camera roșie dintre Antoni și Ștefania! „Dacă eu nu vreau, nu vreau și punct!”. Gestul care a enervat-o pe concurentă

„Eu nu sunt un om perfect, nu pot să fiu așa, eu acum învăț cum sunt și încerc să mă cunosc”, spune Rebecca.

„Când ții la un om, prioritar e să nu-i faci rău”, spune Antoni.

„Rebecca, Antoni, văd că nu prea vă înțelegeți. Vreți să fiu eu intermediarul dintre voi doi?”, spune, în glumă, Bogdan.

„Vreau doar să zic o propoziție și închei: Bogdan, când am o discuție serioasă cu Rebecca, nu te mai bagi”, spune, nervos, Antoni.

Din acest moment, spiritele se încing între Bogdan și Antoni, mai ales după ce Sebastian îi spune lui Antoni să nu mai fie arogant cu Bogdan.

„Nu te da ce nu ești!”, spune Bogdan.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Cum să nu mă dau ce nu sunt? Ce nu sunt eu?”, spune Antoni.

„Te dai leu când ești pisică, Antoni, ce vrei să-ți zic?!”, spune Bogdan.

Citește și: Virginia, Robi, Sebastian și Roberta se întrunesc pentru o „ședință”! Băieții vor să înțeleagă ce au de împărțit Virginia și Roberta

Antoni își iese din minți și, într-o notă jignitoare, face un gest neașteptat la nervi.

„Uită-te puțin, dă-te în spate și uită-te la o poză cu mine și o poză cu tine și spune-mi tu că mă dau leu când sunt pisică!”, exclamă Antoni.

Rebecca sare în apărarea lui Bogdan

Datorită tensiunilor din casa băieților, Bogdan ajunge în casa fetelor, acolo unde vorbește despre ce s-a întâmplat cu Antoni, cu Rebecca de față. Jignirile continuă și de față cu fetele, care îl roagă pe Bogdan să se calmeze.

„S-a găsit șmecherul pe burta goală”, spune Bogdan.

Rebecca aude cum vorbește Bogdan de Antoni, astfel că se enervează și ea și îi sare în apărare băiatului la care ține.

„Din respect pentru mine, nu mai vorbi așa de el”, spune Rebecca.

„Liniștește-l tu, că dacă nu, îl liniștesc eu!”, spune Bogdan.

Ce se întâmplă mai departe și unde va duce acest conflict aflați luni, 24 iunie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?