„Te iubesc! La mulți ani!” Theo Rose a împlinit vârsta de 26 de ani. Anghel Damian, marele absent al zilei

Autor: Diana Bostan

La mulți ani, Theo Rose!

Sursa: Instagram- Theo Rose

Artista Theo Rose este sărbătorita zilei. Cântăreața a împlinit vârsta de 26 de ani, iar urările au curs pe Instagramul artistei.

Theo Rose este o femeie împlinită, are o carieră de succes și a devenit mama unui băiețel frumos în urmă cu două luni. Artista a fost felicitată de colegii de breaslă și de prieteni, însă mesajul lui Anghel Damian se lasă așteptat pe rețelele de socializare.

Artista a împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani

Mereu cu zâmbetul pe buze, Theo Rose este apreciată de mii de fani, iar cu ocazia zilei sale de naștere, artista a primit sute de mesaje.

Citește și: Motivul pentru care Theo Rose și-a dus copilul la kinetoterapeut, la nici două luni de la naștere: „Mi-a lungit copilul”

Artista a postat o fotografia cu ea și prietena ei, o fotografie din copilărie, însoțită de mesajul „Te iubesc! La mulți ani!”. Theo Rose a fost felicitată și de colegii de scenă, însă dacă mulți se așteptau ca Anghel Damian să-i facă și o urare publică iubitei sale, aceasta întârzie să apară.

Citește și: „Am fost două zile la Penitenciarul Rahova”. Theo Rose nu își poate scoate din minte experiența trăită în închisoare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Theo Rose a început pregătirile încă de dimineață, când a mers la un salon de înfrumusețare, acolo unde s-a pregătit pentru a merge la repetiții, semn că artista nu i-a o pauză de la scenă nici cu ocazia aniversării sale.

Printre cele mai emoționante mesaje se numără cel transmis de sora artistei, Raluca: „ Te iubesc din prima clipă când te-am ținut în brațe așa cum îl țin acum pe Sasha”.

Theo Rose s-a întors la filmări și concerte

Artista și-a reluat destul de repede activitatea pe scenă, astfel că Theo Rose s-a întors la filmări, dar a reluat și seria concertelor, în timp ce micuțul Sasha se află în grija tatălui.

Citește și: „Am avut palpitații când s-a înecat cu laptele”. Theo Rose a trecut prin momente grele din cauza fiului ei

„Foarte bine! Am început munca și ne obișnuim cu noul ritm. Sasha e cuminte și bun. Vă mulțumim!”,  a scris Theo Rose într-o postare pe Instagram. Artista se află într-o perioadă bună a carierei sale și reușește să îmbine perfect viața de mămică cu cea de artistă.

Citește și: „I-am băgat suzeta în ochi” Theo Rose, peripeții cu micuțul Sasha. Ce s-a întâmplat cu artista în miez de noapte

Deși nu doarme foarte multe ore, artista este mereu fresh și cu zâmbetul pe buze. Aceasta și-a recăpătat extrem de repede și forma fizică, fiind complimentată de către urmăritori la fiecare postare.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.