„Te iubesc”. Lorena i-a făcut o promisiune importantă lui Laurențiu după ce a fost eliminată din „Casa iubirii”! Ce mesaj i-a transmis, cu ochii în lacrimi, fosta concurentă

Author: Lavinia Medrea

Ce mesaj i-a transmis lui Laurențiu, cu ochii în lacrimi, fosta concurentă

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Lorena, partenera lui Laurențiu din „Casa iubirii”, a fost eliminată duminică, 5 noiembrie, din competiție.

Lorena, fosta concurentă din „ Casa iubirii ”, care a avut parte de una dintre cele mai grele plecări din competiție din istoria emisiunii, i-a transmis câteva cuvinte emoționante partenerului ei, Laurențiu.

Lorena i-a făcut o promisiune importantă lui Laurențiu

În cea mai recentă gală din „ Casa iubirii”, care a avut loc duminică, pe 5 noiembrie 2023, Lorena a fost eliminată din concurs.

Bruneta forma și încă formează un cuplu cu Laurențiu, care încă este concurent în competiție.

Citește și: „Robert poate vrea să se răzbune”. Lorena face dezvăluiri în premieră despre Catinca și Robert! Care este, de fapt, adevărul despre apropierea bruscă dintre cei doi concurenți din „Casa iubirii”

După ce a procesat tot ce i s-a întâmplat, Lorena a venit la „Culisele iubirii”, emisiune difuzată pe canalul de YouTube WOWnews și a făcut câteva dezvăluiri atât despre relația ei, cât și despre relația ei cu Laurențiu. 

Fosta concurentă din „Casa iubirii” i-a promis partenerului ei că îl va aștepta cât va fi nevoie și speră să fie din nou în brațele ei cât mai repede posibil, chiar dacă acest lucru ar fi posibil prin eliminarea lui Laurențiu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„O să încerc să-mi adun puterile și să îi spun, să-ți spun, de fapt.

Tot ce am simțit în Casa Iubirii a fost sentimente adevărate, nici eu nu mă așteptam să simt atât de mult cât am ajuns să simt până în momentul de față, îmi pare foarte rău că așa s-a terminat experiența din Casa Iubirii pentru noi dar sunt sigură că, mulțumită sau datorită sentimentelor pe care le avem unul față de celălalt, lucrurile o să continue și în afară.

Citește și: „Nu am oficializat relația”. Ce decizie a luat Lorena în privința relației cu Laurențiu, după eliminarea din „Casa iubirii”. Ce planuri au cei doi în continuare

Eu o să aștept, și nu știu dacă să fiu egoistă dar o să fiu un pic și o să manifestez că o să fii cât mai repede alături de mine. Și pot să spun că te iubesc, din nou, un pic, așa cum spuneam noi”, i-a transmis lui Laurențiu, cu ochii în lacrimi, Lorena.

Lorena își pierduse încrederea în relația cu Laurențiu

Relația dintre Lorena și Laurențiu nu a fost întotdeauna atât de frumoasă și de liniștită. Cei doi tineri au trecut peste multe obstacole și greutăți împreună, iar atunci când bruneta nu mai avea speranță pentru un viitor împreună cu Laurențiu, susținătorii de acasă au ajutat-o să-și recapete încrederea atât în ea, cât și în partenerul ei.

„Îmi aduc aminte de multe ori, când noi eram într-o situație destul de dificilă, eu nu mai credeam într-o apropiere între noi, puterea și cuvintele frumoase ale celor care ne susțin și au făcut-o tot timpul mă făceau într-un fel să zic: Ok, cine știe, poate chiar o să fim împreună.

Mă încurajau fără ca ei să știe pentru că, de multe ori, eu nu eram într-o situație tocmai bună și nu aveam puterea să vorbesc, să redeschid subiectul, citeam mesajele și mă linișteau foarte mult, mă făceau să am încredere în mine în primul rând și în noi, și nu ne-au lăsat chiar dacă noi ne lăsasem”, a declarat Lorena.