„Te iubesc, mă!”. Cine este tânărul care a izbucnit în lacrimi în brațele lui David Popovici după ce a obținut medalia de aur? Gestul incredibil al campionului

Autor: Andrei Costanda

Dragoș Ghile plângând în brațele lui David Popovici

Sursa: Raed Krishan / GSP

David Popovici, proaspăt campion olimpic la 200 de metri liber, a avut parte de un moment emoționant, imediat după festivitatea de premiere de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 200 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Paris, un triumf remarcabil care a fost marcat de momente de intensă emoție.

Cine este Dragoș Ghile, tânărul care a plâns în brațele lui David Popovici

Fotoreporterul GSP, Raed Krishan, a surprins o imagine puternică ce a captivat inimile fanilor: un tânăr plângând în hohote în brațele campionului olimpic.

Dragoș Ghile, în vârstă de 20 de ani, este un înotător talentat și prieten din copilărie al lui David Popovici. Cei doi au crescut împreună, împărtășind atât bucuriile, cât și dificultățile pregătirii sportive.

Roxana Fleșeru, trimisul special al GSP la Paris, a dezvăluit că Ghile este partenerul de antrenament al lui Popovici, având o relație strânsă și profundă. Această legătură a fost evidentă în momentul emoționant când Ghile, ținând un steag tricolor, l-a îmbrățișat pe Popovici și a plâns de fericire pe umărul acestuia.

„Proaspătul campion olimpic e îmbrățișat de Dragoș Ghile, prietenul și partenerul lui de antrenament. Dragoș a plâns mai tare ca David, pentru că știe toată munca din spatele acestui moment. Imaginați-vă cum e să-ți vezi prietenul din copilărie pe cea mai înaltă treaptă a podiumului olimpic!”, a scris Roxana Fleșeru, pentru GSP.ro.

Citește și: O explozie puternică a zguduit un bloc de pe Bulevardul Fizicienilor, din București: O mamă și cele două fiice ale sale au fost transportate de urgență la spital

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Citește și: Accident nocturn violent în Chiajna: Doi tineri care circulau pe un moped au fost loviți din plin de un autoturism

Gestul emoționant făcut de David Popovici pentru prietenul său

Dragoș Ghile nu este doar un prieten apropiat, ci și un înotător de excepție. În februarie 2024, Ghile a obținut medalia de aur în finala de 100 de metri fluture la Campionatele Europene de înot în ape înghețate de la Oradea, stabilind un nou record mondial.

Performanțele sale remarcabile și dedicarea sa față de sport îl fac un partener de antrenament ideal pentru Popovici.

Roxana Fleșeru a subliniat sacrificiile și munca asiduă pe care cei doi tineri le-au depus de-a lungul anilor.

„Dragoș, și el înotător, i-a fost alături lui David în diminețile acelea de iarnă, în atmosfera imposibilă din balonul de la Lia Manoliu, unde dacă stai mai mult de câteva minute simți că te sufoci, darămite să mai și înoți!”, a mai transmis aceasta.

După festivitatea de premiere, Popovici s-a îndreptat spre Ghile, iar acesta, cu lacrimi în ochi, i-a spus: „Te iubesc, mă!”. Acest gest sincer și plin de emoție a evidențiat legătura puternică dintre cei doi. Ca un gest de recunoștință și prietenie, David i-a oferit lui Dragoș afișul Jocurilor Olimpice, un simbol al triumfului și dedicării lor.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!