”Te iubesc, mama!” Anamaria Prodan, dor de mama sa. Impresara i-a adus un omagiu la Cimitirul Bellu

Author: Diana Bostan

Anamaria Prodan și Ionela Prodan

Sursa: Facebook

Anamaria Prodan i-a adus un omagiu emoționant mamei sale, Ionela Prodan, înmormântată la Cimitirul Bellu.

Deși au trecut aproape șase ani de la moartea Ionelei Prodan, Anamaria Prodan nu a uitat de ziua de nume a mamei sale. Impresara a mers la Cimitirul Bellu pentru a o omagia pe regretata artistă.

Anamaria Prodan și-a omagiat mama în ziua de Sfântul Ion

Impresara a mers, astăzi, la Cimitirul Bellu din Capitală, unde a dorit să aducă un sincer omagiu mamei sale, cu ocazia sărbătoririi onomasticii.

Deși au trecut aproape șase ani de la momentul trecerii în neființă al artistei Ionela Prodan, Anamaria Prodan păstrează vie amintirea celei care i-a dat viață.

Citește și: Cine este bărbatul cu care s-a afișat Anamaria Prodan, chiar de sărbători! Este un celebru sportiv român

Anamaria Prodan a mers la cimitirul în care se odihnește regretata Ionela Prodan, urmând ca impresara să organizeze o masă pentru prieteni, la ea acasă, în memoria mamei sale.

Impresara a postat și o fotografie emoționantă pe contul său de Instagram, în care apare alături de mama sa și de copii. „Te iubesc mama! Suntem cei mai buni! Atât de mândră de tot ce suntem”, a scris Anamaria Prodan, în secțiunea Instastory.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cumva am înțeles că s-a dus și s-a dus unde este frumos și bine.

Păstrez doar amintire frumoase, urâte nu am avut oricum. Știu că se bucură, știu că e acolo cu mine mereu și mă veghează. Acum când o să ajung acasă o să îmi invit prietenii, să mâncăm și să ne aducem aminte de ea. ”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Spynews.ro.

Impresara îi simte lipsa mamei sale

Anamaria Prodan a dezvăluit faptul că ziua de Sfântul Ion era ziua preferată a cântăreței Ionela Prodan, astfel că în fiecare an, în data de 7 ianuarie, familia organiza o petrecere grandioasă.

Anamaria Prodan și-a exprimat profunditatea legăturii dintre ea și mama sa, Ionela Prodan, afirmând că simte că o parte din ea este mereu conectată la mama ei. Impresara consideră că este o continuare a lucrurilor începute de către mama sa și că au același drum în viață. De asemenea, aceasta a remarcat lecțiile prețioase primite de la ambii părinți cu privire la prețuirea fiecărui moment în viață.

Citește și: Ce dorință are Anamaria Prodan de Crăciun: ”Îmi doresc foarte mult” Impresara dezvăluie cum arătau sărbătorile în copilărie

Cred că e parte din mine mereu. Eu sunt bucățică ruptă din ea și trebuie să continui ce a început ea. Avem același drum în viața. La tot semnăm cu ea. Am învățat de la mama și de la tatăl meu că viața e făcută din clipe și momente.

Zâmbesc și sunt foarte bine. Sunt fericită. Când o să fim iar împreună. ”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.