„Te iubesc” mesajul lui Gabriel Tamas pentru Anamaria Prodan! Fotografia care a strâns mii de aprecieri

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 oct 2023, 11:36
„Te iubesc” mesajul lui Gabriel Tamas pentru Anamaria Prodan
Sursa: Instagram gabrieltamasofficial

Gabriel Tamas a decis să pună punct carierei sale de fotbalist, iar Anamaria Prodan i-a scris un mesaj emoționant, apreciat de admiratorii celor doi.

Vineri, 27 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, Gabriel Tamas a anunțat că va pune punct carierei sale în fotbal, iar mesajele de susținere pentru acesta nu au încetat să apară.

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Am fost fiartă pe tine”. Cui îi adresază impresara acest mesaj

Te iubesc” mesajul lui Gabriel Tamas pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost cea ce l-a impresariat pe Gabriel Tamas, iar între cei doi s-a format o conexiune unică de-a lungul anilor. Cum vineri Gabriel Tamas și-a anunțat retragerea din fotbal, la doar 40 de ani, Anamaria Prodan a decis să îi scrie un mesaj plin de susținere, în care să îi arate susținerea atât pentru perioada în care acesta se afla pe terenul de fotbal, dar și pentru perioada următoare din viața lui. 

„SIMPLY THE BEST! ATÂT … fără multe cuvinte … U ARE THE ONE! Ca manager al tău am avut parte de atât de multă bucurie, mândrie și împliniri încât nu am cuvinte să ți mulțumesc! Ca prieten nici nu există cuvinte în dicționar să ți mulțumesc pt tot ce ai făcut pentru mine !”, a postat aceasta pe pagina ei de Instagram, alături de o poză în care să se observe fericirea pe care o simt când sunt unul lângă celălalt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Reacția fostului fotbalist nu a încetat să apară, iar după câteva minute de când Anamaria Prodan a postat acest mesaj, Gabriel Tamas i-a scris „ Te iubesc!”, arătând legătura specială ce se află între cei doi.

Citește și: Întâlnire inedită între Anamaria Prodan și Bănel Nicoliță ”Ajungeai mai sus dacă erai cu mine?” Ce spune fostul fotbalist despre impresară

Gabriel Tamas se retrage din fotbal

La aproape 40 de ani, Gabriel Tamas a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că este pregătit să se retragă din fotbal. Acesta a anunțat că starea lui de sănătate este perfectă, însă psihic nu crede că ar mai putea să mai fie pe teren 5-6 ani.

Acesta a anunțat că nu îi făcea bine să se ducă acasă, știind ce a făcut greșit în timpul meciurilor, astfel i-a devenit tot mai greu să continue să își practice pasiunea. 

În timpul discursului său, Gabriel Tamas i-a mulțumit mamei sale, dar și soției lui. „ Vreau să îi mulţumesc şi mamei mele şi soţiei, că a înghiţit foarte multe. Nimeni nu e perfect. La câte prostioare am făcut. Îi spun şi fiicei mele să se mândrească cu tatăl ei… nu ştiu dacă în viitor va mai fi un jucător care să bifeze atâtea echipe „, a declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă, potrivit as.ro

Gabriel Tamas își dorește să devină antrenor de fotbal pentru a ajuta și alte persoane să își urmeze pasiunea, urmând să își deschidă și o academie de fotbal. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.