”Te iubesc, Oana, foarte frumos!”. Oana Lis a izbucnit în lacrimi. Ce se întâmplă cu soția lui Viorel Lis în aceste momente

Autor: Diana Bostan

Oana Lis cântă pentru bunica ei

Sursa: Facebook- Oana Lis

Oana Lis a primit sute de aprecieri și comentarii în urma unui gest emoționant făcut pe rețelele de socializare. Soția lui Viorel Lis nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Oana Lis a împărtășit un moment emoționant și vulnerabil în mediul online, aproape izbucnind în lacrimi în timp ce vorbea despre cea mai importantă persoană din viața sa. Cuvintele sale au fost îmbrăcate în versuri, oferind un cadru poetic pentru a exprima profunditatea sentimentelor sale.

Soția lui Viorel Lis și-a exprimat sentimentele în versuri

Oana Lis, o prezență constantă pe rețelele de socializare, a reușit să atragă o impresionantă comunitate de urmăritori, datorită autenticității și simplității sale.

Admirată pentru naturalețea cu care se prezintă și pentru transparența sa constantă, soția lui Viorel Lis a devenit o figură iubită în mediul online. Fie că împărtășește momente pline de zâmbete sau povești emoționante, Oana Lis beneficiază de un sprijin constant din partea internauților.

Citește și: „Înnebunesc”. Oana Lis nu s-a mai putut abține! Soția lui Viorel Lis a recunoscut totul

Recent, vedeta a revenit în prim-plan pe platforma Facebook, surprinzându-și fanii cu un mesaj profund și emoționant. Într-un clip filmat în mașină, cu ochii în lacrimi, Oana Lis a transmis un mesaj plin de afecțiune pentru bunica sa, persoana care a avut un rol esențial în creșterea sa. Această incursiune sinceră în lumea sa personală a generat un val de reacții emoționate din partea comunității online, evidențiind încă o dată conexiunea specială pe care Oana Lis o are cu urmăritorii săi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

”M-o crescut bunica mea/ Cum a știu mai bine ea/ Dimineața mă trezea și pe față mă spăla/ Bunica mea nu avea școală/ Dar mi-a fost o profesoară/ Și a făcut din mine om/ Și am ajuns un mare domn”,  sunt versurile interpretate de

Oana Lis, într-un video postat pe contul său de Facebook.

Oana Lis a fost crescută de bunica sa

Cu patos și o emoție copleșitoare, Oana Lis a cântat din adâncul sufletului său într-un moment dedicat bunicii sale. Într-o interpretare sinceră, însoțită de lacrimi în ochi, vedeta și-a exprimat recunoștința și dragostea față de acea persoană specială care i-a fost nu doar bunică, ci și mamă și tată, îndeplinind un rol esențial în viața sa de la copilărie până la maturitate. 

Citește și: Oana Lis, despre cadoul pe care vrea să i-l facă lui Viorel Lis de ziua lui: „Își dorește un animăluț”. Cum vor sărbători cei doi această zi

Interpretarea plină de patos a Oanei Lis a generat un val de reacții entuziaste din partea comunității online. Chipul său expresiv, marcat de lacrimi și sinceritate, a captivat inimile celor care au asistat la acest moment special.

Cu gesturi atât de autentice și convingătoare, Oana Lis a reușit să împlinească o conexiune emoțională cu urmăritorii săi, determinându-i pe aceștia să apese butonul de like și să exprime sentimente de compasiune și apreciere în secțiunea de comentarii. Mesajele de susținere și recunoaștere au curs în număr mare, ilustrând impactul profund pe care l-a avut prestația sa asupra audienței online.

”Sănătate multă bunicii, m-ai făcut să plâng”/ ”Mi-ai adus aminte de mămăița mea”/ ”Foarte frumos și emoționant”/ ”Ești un om cu un suflet de milioane”/ ”Te iubesc, Oana, foarte frumos!”,  au fost unele dintre comentariile lăsate de internauți, potrivit WOWbiz.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.