”Te păcălește pe față” Concurentele o pun la zid pe Andreea și o acuză că le ”îmbârligă”: ”Am adus dovezi, negru pe alb”

Author: Madalina Maftei

Andreea, acuzată că le îmbârligă pe concurente

Sursa: Captură KANAL D

Andreea este acuzată de concurente că le ”îmbârligă” și este foarte greu să ducă un dialog cu ea la bun sfârșit, pentru că duce discuția întotdeauna în direcția în care vrea ea.

Iris a mărturisit în ediția de astăzi că pierde esența dialogului atunci când are o discuție cu Andreea, căci aceasta o hipnotizează: ”De multe ori e greu să nu te pierzi cu Andreea, să știți. Are un discurs...Când o ascult...cu cât o ascult mai mult cu atât mi se pare că sunt mai hipnotizată, sunt așa: Da, Andreea, ai dreptate, nu mai contează ce aveam de zis”.

Ilinca Vandici a făcut un sondaj al concurentelor care se simt ”îmbârligate” de Andreea

Iris a deschis o discuție ușor controversată în platoul Bravo, ai stil, Andreea fiind subiectul principal. Mai multe concurente, printre care Carina și Beatrice, au ajuns la concluzia că atunci când au o discuție cu Andreea, aceasta deviază întotdeauna de la subiect, practic le păcălește pe față.

Beatrice susține că a adus dovezi palpabile în ediția trecută, iar Andreea și-a susținut părerea până în pânzele albe, deși nu avea dreptate.

Ilinca Vandici: Cine mai este hipnotizată de Andreea și nu-și mai găsește cuvintele sau își pierde ideile?

Citește și: ”Nu te mai descompune” Maurice Munteanu a stârnit-o pe Milena. Concurenta nu a stat pe gânduri și a reacționat

Carina: Eu nu sunt hipnotizată, dar de multe ori deviază de la subiectul inițial.

Andreea: Dar cu tine despre ce am vorbit?

Carina: De-a lungul competiției am mai discutat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andreea: Noi două?

Carina: Da!

Ilinca Vandici: Beatrice, văd că și tu confirmi.

Beatrice: Referitor la ediția de ieri, și în momentul în care am adus dovezi, negru pe alb, și atunci și-a menținut părerea. În continuare a încercat să învârtă întreaga situație în așa fel încât să ne hipnotizeze.

Carina: Nu te hipnotizează, te păcălește efectiv. Noi nu stăm să calculăm tot ce spunem și să ne aducem aminte tot ce am zis acolo, ce am zis acolo.

Ea își notează tot, probabil are o agendă.

Beatrice: Era negru pe alb. 

Andreea: N-ai înțeles că nu era vorba despre tine atunci când am spus acel lucru, nu mă refeream strict la tine.

Citește și: ”Ăsta e genul meu de ținută din cap până în picioare” Raluca Bădulescu, impresionată de ținuta lui Iris: ”Genul meu!”