Te prapadesti de ras! METODA GENIALA la a recurs un pescar ca sa nu mai tremure de frig pe lacul inghetat bocna

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Sa nu va fie teama de frig sau de alte mici neplaceri, eroii materialului urmator va arata cum sa va descurcati in orice situatie!

Ce poate fi mai relaxant dupa o saptamana de munca, decat o partida de pescuit. Acest pescar inrait a rezolvat problema gerului. Are in spate un rucsac multifunctional, mai precis, o soba mobila. A construit-o folosind resturile gasite prin curte, iar acum nu mai are nicio problema. Unde mai pui ca a devenit o adevarata vedeta pe internet, gratie amicului care il filmeaza.

Dar, sa nu cumva sa va ganditi ca soba are doar rolul de a-l incalzi.

Nici vorba! E dotata si cu o plita pentru gatit, tocmai buna pentru a prepara pestele proaspat prins. Numai ca nu-i intotdeauna dupa cum vrea bietul om. Accidentele nu-l ocolesc.

Am visat ca aveam un sistem de incalzire portabil pe spatele meu care nu numai ca mi-a tinut de cald, dar, puteam sa imi prepar si capturile chiar pe malul apei. Cand m-am trezit, am stiut exact ce trebuie sa fac!

##VIDEO133320##

Sa nu credeti ca barbatul cu soba-n spate este singurul pescar vedeta! Oare ce captura a facut colegul sau?

Sa fie, oare, un monstru al adancurilor? Ingenunchiat langa copca uriasa, omul face eforturi disperate sa scoata ceva din apa. Este, insa, in mare dificultate. La un moment dat, aproape a reusit. O creatura uriasa pare sa ieasa din apa, il priveste, insa, o clipa si se scufunda din nou.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Trebuie

sa recunoastem ca v-am pacalit. In apa nu e niciun monstru, ci doar masina pescarului ghinionist. Nu ne-am putut abtine si am derulat invers imaginile. Iata ce a patit, de fapt, bietul om! Cum nu avea o soba portabila, pescarul a crezut ca in masina se va putea incalzi cand il biruie frigul.

Numai ca gheata nu a fost atat de rezistenta pe cat se gandea el. S-a intors acasa si fara peste, si fara masina de cateva zeci de mii de euro.
Oare ce-i va spune sotiei? Nu cumva o poveste pescareasca?

 

 

Taguri: