„Te rog frumos să te oprești”. Iris a clacat din cauza lui Jasmine! Comentariile răutăcioase ale concurentei au făcut-o să bufnească în plâns

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 iul 2023, 02:00

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Iris a bufnit în plâns din cauza lui Jasmine.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Iris a răbufnit din cauza comentariilor făcute de Jasmine. Concurenta s-a săturat de răutăți, falsitate și toxicitate.

Iris a clacat din cauza lui Jasmine

Discuția legată despre faptul că Alexandru Simedru i-ar fi stilist a continuat și astăzi. Iris tot crede că Aza are stilist, dar nu mai vrea să insiste pe această temă.

Citește și: „Nu părea că ar fi vreodată prietenă cu ele”. Iris, acuzată de Jasmine că a format o alianță pe interes cu Maria și Alexandra. Scânteile au fost iscate la „Bravo, ai stil”: „Nu știu cât mai durează acest sac fără fund de aberații”

În timp ce Alexandra îi explica Azei de ce consideră că are stilist și de ce crede că Alexandru Simedru ar fi același, Aza i-a răspuns pe un ton care a făcut-o pe Iris să râdă. Ce n-a înțeles Diana, care a intervenit imediat să spună că Aza este superbă și nu este cazul să fie luată în râs, este că Iris râdea cu Aza, pentru că îi este drag de ea.

Ca de obicei, Jasmine nu s-a putut abține și a intervenit spunându-i lui Iris că pe Diana o deranjează, de fapt, că o ia la mișto pe față pe Aza. Alexandra, pe de altă parte, intervine și spune că și Jasmine, la rândul ei, râdea de Aza.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Se aruncă cu niște chestii foarte grave pe aici și mă deranjează deja. Te rog frumos să te oprești, Jaz! Aza, dacă tu ai impresia că eu râd de tine sau te iau peste picior sau te tratez cu inferioritate te rog să-mi spui, dar asta e ultima mea intenție, mie îmi ești dragă, am stabilit deja asta. Te rog spune-mi tu, că vorbește ea (n.r.:

Jasmine) în locul tău”, a declarat Iris.

Citește și: „Am spus ce am văzut”. Legătura dintre Alexandra de la „Bravo, ai stil” și Cătălin Botezatu! Rebecca a spus totul: „Aș putea să vin și eu să spun că domnul Botezatu poate îți dă și un stilist”

Aza nu a știut ce răspuns să ofere la spusele lui Iris, dar a primit un sfat din partea Alexandrei.

„Eu îți recomand, Aza, ca să-ți răspunzi la semnele de întrebare, să te uiți de acasă din fotoliul tău la emisiune și să vezi cine râde de tine și cine râde cu tine. E un sfat prietenesc”, a spus Alexandra.

Comentariile lui Jasmine au făcut-o pe Iris să plângă

De-a lungul competiției, Jasmine și Iris s-au tot ciondănit, majoritatea discuțiilor fiind pornite de Jasmine. De data aceasta, Iris nu a mai rezistat și a clacat, a început să plângă și să spună că s-a săturat să fie portretizată ca fiind un personaj negativ, să fie înconjurată de falsitate, minciuni și manipulare.

Când a fost întrebată despre cine vorbește, Iris a spus că este vorba în special despre Jasmine, dar și despre Andreea, cu care nu a mai avut altercații de mult timp.