„Te vrem în sezonul 3!” Cum au reacționat fanii în urma unei fotografii cu Mihaela, fosta concurentă din Casa Iubirii. Își dorește aceasta să revină în emisiune?

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 31 ian 2024, 16:57

„Te vrem în sezonul 3!” Cum au reacționat fanii în urma unei fotografii cu Mihaela, fosta concurentă din Casa Iubirii. Își dorește aceasta să revină în emisiune?

Sursa: Mihaela Homa Instagram

Mihaela, fostă concurentă a sezonului 3 din Casa Iubirii, este activă pe rețelele sociale, unde ține constant legătura cu fanii ei. Recent, aceasta a primit un comentariu total neașteptat.

Mihaela a fost concurentă în sezonul 2 al emisiunii matrimoniale Casa Iubirii. Frumoasa blondină a avut un parcurs extrem de interesant, cu multe suișuri și coborâșuri, dar a reușit în cele din urmă să câștige inimile telespectatorilor.

Alături de Radu, Mihaela a fost câștigătoarea sezonului 2 Casa Iubirii, primind o sumă în valoare de 75.000 de lei și un trofeu.

Mihaela, așteptată și în sezonul 3 al emisiunii

Mihaela a fost o prezență plăcută în emisiune, dar a reușit să stârnească și amuzament prin felul ei simpatic de a fi. O fire curioasă și inteligentă, Mihaela a încercat o relație cu Robert, însă caracterele celor doi nu s-au potrivit.

Recent, fanii i-au propus Mihaelei să vină și în sezonul 3 al emisiunii, deoarece a fost o prezență frumoasă.

„Te vrem în sezonul 3!” au reacționat aceștia.

Chiar dacă fanii i-au cerut de mai multe ori să revină și în sezonul 3, Mihaela, câștigătoarea sezonului 2, nu a vorbit momentan despre întoarcerea ei în Casa iubirii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: „Nu sunt un om cu foarte mulți prieteni”. Ce se întâmplă cu Radu de la „Casa iubirii” după ce a tăiat orice fel de legătură cu Cristina?

Mihaela, videoclip senzual alături de Radu și o altă blondă misterioasă

Radu de la "Casa iubirii" cunoaște o ascensiune remarcabilă după victoria sa în cel de-al doilea sezon al emisiunii.

El pătrunde în lumea muzicală și a fost văzut alături de două tinere frumoase.

Învingătorul celui de-al doilea sezon a captat atenția fanilor atunci când a fost surprins alături de două blonde misterioase. Comentariile au început să curgă, iar mulți cred că el și-a depășit deja trecutul cu Cristina.

Citește și: Mihaela face dezvăluiri despre relația sa cu Radu: „Când vine vorba de tine sau de alte persoane mai zic că nu se știe niciodată...”

Radu și-a surprins fanii cu ultima sa postare.

Fostul concurent a realizat un impresionant videoclip muzical în colaborare cu Mihaela de la "Casa iubirii" și o cunoscută dansatoare din România. Cei trei au dezvăluit că aceste filmări sunt destinate videoclipului melodiei intitulate "Pardon", interpretată chiar de Radu.

„Între două nu te plouă, dar nici bine nu-ți este”/ „Trebuie să-ți faci curaj să ai o relație cu Mihaela.”

Vă stă bine împreună”, au fost doar două dintre comentariile lăsate de fani.