Teancuri de euro s-au azvarlit la inmormantarea lui Stefan Aurica VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 08:25

Rauri de lacrimi si teancuri de euro au curs fara numar la inmormantarea lui Stefan Aurica, zis si Ianos din Ghimpatii de Giurgiu, fiul bulibasei din comuna, stins si el acum trei luni.

 Si nu putea sa fie altfel cand la capataiul barbatului a cantat cu patos mare nimeni altul decat celebrul manelist Salam.  Baiatul bulibasei a murit subit. Avea doar 42 de ani, iar durerea a fost cu atat mai mare pentru familie. Nu s-au uitat la bani cand a fost vorba sa-l ingroape. 

Inmormantarea a costat... 60.000 de euro, ca doar Ianos era un avut negustor de cai, iar familia lui a tinut mortis sa-l ingroape asa cum se cuvine: in bani! Iata cum se impart bancnotele si in stanga si in dreapta, fara a tine cont de valoare.



Ca a fost un om respectat in comuna se poate vedea cu ochiul liber. Nu a fost ruda sau prieten sa nu-i poarte fotografia imprimata pe tricou. Mult lume a venit sa-l conduca pe ultimul drum pe Ianos. Aproape tot satul, mai ales ca pomana nu s-a dat cu zgarcenie. Cum a fost cald afara, berea a curs si ea fara numar. 

Neincapatoare au fost ulitele comunei pentru zecile de masini de lux care au fost parcate in fata casei defunctului.
Si nu doar atat. Prietenii si rudele barbatului au tinut sa afiseze bunastarea din familie. Ochelari de firma, lanturi de aur si telefoane scumpe au fost nelipsite din tinuta celor apropiati. 

Ca totul sa fie la inaltime, pe ultimul drum, Ianos a fost condus de animalele pe care le-a iubit cel mai mult. Cai de rasa au tras caleasca impodobita cu flori si coroane imense. Sicriul a fost si el pe masura.
Cum altfel decat de lux.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?