Țeapa luată de Carmen de la Sălciua de la o colegă de breaslă după ce i-a dat bani împrumut: „Mă amână..dar nici vorbă de bănuții mei”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 aug 2024, 12:13

Ce a pățit Carmen de la Sălciua. Vedeta nu se aștepta la așa ceva din partea colegei sale de breaslă!

Sursa: Instagram

Carmen de la Sălciua a împărtășit cu urmăritorii ei țeapa pe care a luat-o de la o domnișoară, care i-a cerut bani cu împrumut în urmă cu câteva luni și nu i-a mai returnat cântăreței.

Carmen de la Sălciua nu se aștepta să fie țepuită chiar de o colegă de breaslă, însă s-a întâmplat. Cântăreața a decis să o ajute pe tânără și să îi ofere bani cu împrumut, însă nu i-a mai primit înapoi.

Citește și: Ce intervenții estetice are Carmen de la Sălciua! Cântăreața a dezvăluit secretul frumuseții ei: „Am mici ajustări”

Carmen de la Sălciua i-a împrumutat o sumă mare de bani tinerei, dar nu a mai primit-o înapoi

Totul s-a întâmplat după ce Carmen a primit un mesaj sub formă de rugăminte de o tânără din Sibiu, cu care a mai colaborat. Aceasta spunea că are nevoie de niște bani împrumut din cauza unei probleme în familii.

Carmen s-a înduioșat și i-a oferit acea sumă deloc modică, însă instinctul îi spunea să nu o facă.

„Dacă tot postez aici chestii frumoase de pe la evenimente și din viața mea, musai să vă spun că am pățit și una mai puțin plăcută!

În urmă cu câteva luni, o domnișoară din Sibiu cu care eu am colaborat la un moment dat și cu care m-am înțeles destul de bine.. mă sună să îmi ceară niște bani împrumut! O sumă.. destul de mare! Mi-a prezentat o problemă în familie și mi-a spus că în luna august, respectiv luna asta mi-o va returna. Eu.. hai să fiu un om cu suflet, deși cumva simțeam că îmi încalc un principiu..

îi virez în cont!” povestește Carmen pe Insta Story.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Ceea ce a urmat a enervat-o la culme pe cântăreață.

Se pare că tânăra în cauză nu doar că nu i-a mai returnat banii, dar s-a făcut și nevăzută.

Artista spune că nu va mai face niciodată o asemenea greșeală și nu înțelege cum pot exista oameni de „atât de joasă speță”.

Ei bine.. domnișoara ba are whatsapp blocat, ba răspunde și mă amână, ba îmi dă seen..

dar nici vorbă de bănuții mei!

Când s-a degradat lumea asta?? Când? Asta e prima, dar și ultima dată când eu mai fac lucruri de genul. Eu tot timpul am mers pe premiza că atunci când dai bani împrumut.. îți câștigi un dușman. Și uite că am pățit-o și eu.

Cei care știți că aveți de dat bani..

sunați, fraților, comunicați.. nu dispăreți ca lașii! În ziua de azi ajungi să dai explicații pentru ce îți trebuie banii.. banii tăi!! Atât de joasă speță sunt unii. Cum mai dormiți noaptea în pat cei care faceți asemenea lucruri? Un om să fie de bună credință și voi să „îl lucrați pe la spate”.

Am învățat o lecție importantă! Tot timpul să îmi ascult intuiția și să nu îmi încalc principiile! Vă sfătuiesc să nu faceți ca mine, ca să nu pățiți la fel!” a mai spus vedeta.

 


Robert și Giuly se mențin fermi pe poziții și nu renunță la planul de a pleca împreună acasă, întrucât nu pot trece peste posibilul scenariu în care Patrick ar fi avut o relație cu Bianca Giurcă în afara „Casei iubirii”.