Țeapa luată de o româncă în Grecia: „Nu le-am văzut, dar le auzeam” Ce îi sfătuiește Cătălina pe cei care vor să plece în vacanță în Grecia

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 iun 2024, 09:12

Țeapa luată de o româncă în Grecia: „Doi gândaci, molii și termite” Ce îi sfătuiește Cătălina pe cei care vor să plece în Grecia

Sursa: TikTok

Cătălina a vrut să se relaxeze în Grecia, însă mare i-a fost mirarea când a ajuns la cazare, în miez de noapte. Toată întâmplarea a fost povestită pe rețelele sociale.

Cătălina Radu, o cunoscută influenceriță din România, a plecat în vacanță în Grecia alături de prietenul ei, însă un aspect important în toată această aventură, cazarea, a fost o mare țeapă. Ce a pățit românca în miez de noapte?

Gândaci și termite în cazarea din Grecia

După o întârziere a zborului, Cătălina a ajuns la cazare în jurul orei 12 noaptea. Când credea că vacanța urmează să înceapă, prima noapte a fost un adevărat coșmar. 

„Bună dimineața de pe plajă din Grecia. Este 6 jumătate dimineața și eu sunt pe plajă și nu pentru că aș fi vreo persoană matinală, dar noi am ajuns în Grecia aseară la 11-12 noaptea, pentru că a avut zborul întârziere câteva ore. 

Citește și: Românii pot călători în Istanbul cu trenul! Călătoria va dura peste 19 ore

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Am ajuns la cazarea noastră pe care am luat-o foarte târziu și peste noapte am găsit doi gândaci de bucătărie care erau în baie, nu în bucătărie, o mulțime de molii și cred că termite. Nu le-am văzut, dar le auzeam cum mestecă ceva lemn din cameră și a fost ceva rău. De la 1 de când am ajuns în cameră și am zis că gata ne culcăm și până la 5 dimineața când am plecat de acolo, deoarece nu mai puteam să stăm, a fost ceva rău,” a

spus Cătălina, într-un filmuleț postat pe TikTok .  

Cătălina îi sfătuiește pe cei care vor să plece în Grecia să nu se zgârcească la bani

Cătălina și-a sfătuit urmăritorii să nu se zgârcească la bani și să plătească mai mult pentru o cameră de hotel.

Citește și: Cât costă un prânz de 2 persoane, la o tavernă din Grecia! „Cei care vor să cheltuiască mai puţin în vacanţe..”

„Toată noaptea am auzit termitele cum mănâncă ceva și mi-era teamă să merg la baie, pentru că mă gândeam că o să calc pe vreun gândac. Ce vreau să zic este să dați suta aia de euro în plus și mergeți la un hotel, pentru că nu merită,” a mai spus Cătălina.

@catalinainonline Acum intrebarea e, cum imi iau banii inapoi? 😂😂 #airbnb #teapa #grecia ♬ original sound- Catalina Radu