Tedy, supravietuitoare din Colectiv da lectii de viata! Tanara a renascut din cenusa incendiului din clubul blestemat si incearca sa isi refaca viata. Iata ce marturii emotionante a facut aceasta

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 10:50

Invitata in platoul "Teo Show", Tedy a vorbit despre ceea ce a insemnat viata de dupa momentul critic Colectiv.

Desi evenimentul tragic din clubul mortii i-a marcat viata, Mariana Oprea, alias Tedy, a marturisit ca a trecut cu greu peste clipele groaznice care au ingenunchiat-o.
"Am vazut cum vine flacara spre noi! A fost un sentiment de impacare! Am crezut ca nu voi mai iesi de acolo! Nu constientizam ce mi se intamplase!", a spus Tedy.

In urma incendiului tanara a ramas fara degete la maini si a avut arsuri foarte grave pe mare parte din corp si cu toate acestea, nu a renuntat nicidata sa lupte.

Aceasta continua sa fie la fel de feminina si se machiaza singura.
Cosmarul acelei nopti inca o mai urmareste, insa in prezent incearca sa se reintegreze in societate si sa arate din nou ca un om normal. Aceasta urmeaza sa primeasca, cu ajutorul fratelui ei, o proteza bionica, care ii va fi aplicata la o clinica din Scotia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”