TELENOVELA Loredana Pastrama si iubitul acesteia continua! Cumnata lui Pepe a aruncat BOMBA: este INSARCINATA

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:53

Telenovela anului trecut, despre care toata lumea credea ca a avut un final fericit, a revenit, aseara, in forta! In rolurile principale: Loreadana Pastrama- cumnata lui Pepe si iubitul acesteia, Cristi.

Dupa o poveste tumultoasa incheiata, anul trecut, cu o cerere in casatorie, Loredana a aruncat, aseara, o bomba care ar putea schimba, radical, cursul lucrurilor. Cine este, insa, tatal copilului?

S-au iubit cat s-au iubit, apoi s-au balacarit. Iar, la final, intentionau sa se casatoreasca! La finalul anului trecut, Loredana si iubitul ei, Cristi, pareau sa fi ingropat securea razboiului. Cristi a cerut-o in casatorie, fata a spus "Da", iar de atunci, nici ca s-au mai intalnit.

Pana aseara, cand barbatul a fost pus fata in fata cu o o veste socanta.

Pentru ca totul sa fie cat mai convingator, Loredana a acceptat sa faca testul de sarcina in direct. Vestea l-a luat prin surprindere pe Cristi, care este convins ca Loredana ii intinde o capcana.

Si, pentru ca lucrurile sa fie clare, Cristi i-a cerut Loredanei un lucru mai putin obisnuit: „ Te rog frumos sa dai inelul acela jos de la mana, te rog sa-l dai jos, ca nu meriti! ”.

Unde va ajunge aceasta telenovela, nici protagonistii nu par sa stie. Un lucru este cert: Loredana este decisa sa pastreze copilul!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO130043##

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.