TELENOVELA Loredana Pastrama si iubitul ei Cristi a ajuns intr-un nou IMPAS. Bunica tinerei nu e de acord ca cei doi sa se casatoreasca!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:52

Dupa ce a cerut-o in casatorie, Cristi a dat de un obstacol: bunica Loredanei, care nu-l accepta sub nicio forma in familie!

Telenovela Loredana Pastrama si Cristi a ajuns, din nou intr-un punct critic! Cum a fost primit junele de Mioara Pastrama? Vorbe grele i-a aruncat bunica Loredanei Pastrama celui care i-a cerut nepoata in casatorie! Cand s-a trezit cu Cristi la poarta, doamna Mioara a lasat rusinea deoparte si a inceput sa-l critice dur.

Cu o cutie de bomboane de ciocolata si o sticla cu vin in brate, Cristi n-a apucat sa spuna prea multe in fata bunicii Loredanei.

Femeia i-a fost tinerei si mama, si tata iar acum si-a intrat pe deplin in rolul de soacra. Bunica si-a varsta nervii si pe nepoata sa, Loredana Pastrama! Suparata ca si-a ales un asa barbat, doamna Mioara nu s-a mai abtinut si a început cu jignirile!

Ca sa lamureasca si mai mult lucrurile, bunica Loredanei Pastrama a venit, aseara, in platoul Wowbiz, unde a continuat sa fie la fel de radicala.

Nu doar diferenta de 16 ani dintre cei doi o nemultumeste pe bunica Loredanei! A fost ura si inversunare, de la prima vedere! Femeia l-a vazut pe Cristi, prima data, pe o retea de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cearta s-a aprins, de indata ce Cristi a venit in platoul emisiunii Wowbiz. Cine s-ar fi gandit ca telenovela dintre Loredana Pastrama si Cristi va ajunge, din nou, intr-un punct critic? Mai ales dupa ce in urma cu mai putin de o saptamana, Cristi a

cerut-o pe Loredana in casatorie, chiar in platoul Wowbiz. Scena a fost desprinsa, parca, din filme!

##VIDEO128986##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.