Telespectatorii nu o mai vor pe Andreea de la "Te vreau langa mine" in emisiune! Mii de fani ai show-ului cer ca ea sa fie data afara

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:31

Andreea a ajuns subiect de controversa la emisiunea "Te vreau langa mine" din cauza comportamentului ei.

Pana la sfarsitul emisiunii, telespectatorii trebuie sa decida daca Andreea va ramane sau va pleca acasa. Concurenta a dat dovada pe tot parcursul emisiunii de un comportament neadecvat, ea fiind mereu nemultumita de partenerii care au venit special pentru ea. Andreea s-a vaitat permanent ca nu isi gaseste perechea din cauza ca nimeni nu e pe sufletul ei. Gabriela a avertizat-o si ea ca este ultima oara cand ii va fi adus cineva care sa o cucereasca.

Enervata de lipsa de implicare si de refuzul constant, prezentatoarea TV a propus in direct ca ea sa fie data afara, astfel telespectatorii vor fi cei care pana la sfarsitul editiei, vor decide daca Andreea pleaca sau ramane!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.