Televiziunea de Stat din Rusia anunță „Al Treilea Război Mondial”, după scufundarea navei-amiral "Moskva" în Marea Neagră

Autor: Ana Filip
Actualizat: 17 apr 2022, 14:38

Televiziunea de stat rusă anunţă că „al Treilea Război Mondial“ a început după scufundarea navei-amiral Moskva

Sursa: canva.com

Televiziunile de propagandă din Rusia au anunțat zilele trecute că a început „Al Treilea Război Mondial“, totul după scufundarea crucișătorului Moskva în Marea Neagră.

Potrivit DailyMail, prezentatoarea Olga Skabeyeva, de la Televiziunea Rossiya 1, a anunțat în direct că după scufundarea navei-amiral Moskva, în Marea Neagră, conflictul militar din Ucraina a escaladat și poate fi numit "Al Treilea Război Mondial", dar și faptul că rușii lupta efectiv împotriva NATO.

Televiziunea de Stat din Rusia anunță „Al Treilea Război Mondial”, după scufundarea navei-amiral "Moskva" în Marea Neagră

Pe de altă parte, autoritățile ruse nu recunosc informațiile vehiculate de Ucraina potrivit cărora nava de război Moskva, denumită și perla flotei ruse a fost scufundată de forțele ucrainene, după ce a fost lovită de rachete de croazieră. Astfel, deși Rusia susține că nava s-a scufundat din cauza unei explozii la bordul ei, Kievul a fost atacat în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiind avariată chiar uzina care a produs rachetele pentru armata ucraineană.

Capitala Ucrainei nu mai fusese țintă bombardamentelor aeriene ale armatei ruse de când trupele ruse se retrasesera spre estul țării, însă în noaptea de vineri spre sâmbătă, s-au semnalat atacuri la periferia Kievului și a Liovului.
Tocmai în acest context, Televiziunea Rossia 1 a fost la un pas de admite faptul că armata ucraineană a scufundat nava Moskva, solicitând astfel că Rusia să răspundă cu o replică zdrobitoare că urmare a acelui atac, potrivit adevărul.ro

Citeste si: Vladimir Putin, reacție ironică la adresa țărilor europene în privința gazului rusesc: „Nu se vor putea descurca fără resursele energetice rusești”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ceea ce a escaladat acum poate fi numit cu siguranţă al treilea război mondial. Asta e cu totul sigur. Acum luptăm cu siguranţă împotriva infrastructurii NATO, dacă nu chiar a NATO. Trebuie să recunoaştem asta”, a spus Olga Skabeieva, prezentatoarea postului  Rossia 1.

De asemenea, un invitat din cadrul emisiunii prezentate de Olga Skabeieva, la postul rusesc de televiziune, a asemănat scufundarea navei Moskva cu un atac asupra teritoriului Rusiei.

Toate aceste declarații au venit în ciuda faptului că reprezentații Kremlinului au insistat să susțină că incidentul a avut loc că urmare a unui incediu izbucnit la bordul navei Moskva din cauza unor defecțiuni tehnice.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 53 de război. Situație critică în Mariupol, devastat de bombardamente. Rușii au dat ultimatum ucrainenilor: "Toţi cei care depun armele au viaţa garantată" Cum a reacționat Volodimir Zelenski

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.