Temperatură apa mării pentru stațiunile de la Marea Neagră în săptămâna 12 - 19 iunie 2023

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 12 mar 2024, 01:15

Temperatură apa mării pentru stațiunile de la Marea Neagră în săptămâna 12 - 19 iunie 2023

Sursa: Pexels.com

Vacanțele românilor au început, iar mulți dintre aceștia aleg să își petreacă acest concediu la malul mării, pe litoralul românesc.

Litoralul românesc se pregătește să fie luat cu asalt de turiștii, temperaturile sunt în creștere, iar apa mării este una ideală pentru o mică evadare după câteva luni stresante. Iată ce temperatură va avea apa mării în 12- 19 iunie 2023.

Citește și: Vara în România: frumusețea și diversitatea țării în sezonul estival

Temperatura apei mării pentru stațiunile de la Marea Neagră 

Oamenii se pregătesc pentru a se bucura de vremea caldă de la malul mării, dar și de o săptămână de relaxare în una din stațiunile preferate de aceștia. Românii ce își doresc să asculte sunetul valurilor, dar și să aibă parte de prima intrare în mare, vor avea parte de o surpriză plăcută, mai ales că temperaturile apei mării pentru stațiunile de la Marea Neagră sunt cuprinse între 18 și 22 de grade Celsius. 

Iată care este temperatura apei în cele mai populare stațiuni ce se află pe litoralul românesc:

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

  • Constanța: 18 grade Celsius
  • Năvodari: 18 grade Celsius
  • Eforie Nord: 22 de grade Celsius
  • Costinești: 22 de grade Celsius
  • Mangalia: 22 de grade Celsius
  • Vama Veche: 18 grade Celsius

Temperatura apei în această săptămână favorizează

prima intrare în Marea Neagră din anul 2023, iar temperaturile de care oamenii se vor bucura la malul mării sunt perfecte pentru un bronz subtil. Deși temperaturile vor fi cuprinse între 25 și 26 de grade Celsius, cerul va fi predominant noros, în ziua de miercuri existând posibilități de furtună. După această zi nefavorabilă pentru un sejur la mare, turiștii se vor bucura de soare.

Citește și: Litoralul pentru toţi 2023. Ce prețuri sunt pe litoral și cât costă o noapte all inclusive la Mamaia

Care sunt prețurile pentru un șezlong la Marea Neagră

Turiștii ce au ajuns la mare până la data de 18 iunie s-au bucurat de prețuri mai mici, însă acestea se vor majora cu până la 30% după această dată. Programul „Litoralul pentru toți” va ajunge la final la data de 18 iunie, iar hotelierii au decis ca după această dată să majoreze prețurile urmând că tarifele la noaptea de cazare să fie și cu 70 la sută mai mari.

În prezent, oamenii care vin la mare și își doresc să stea la un șezlong vor scoate din buzunar 30 de lei pe zi, iar în cazul în care vreți o variantă mai ieftină, puteți căuta plaje unde prețul este 20 de lei. O bere pe plajă ajunge să coste 7 lei, iar un cocktail între 30 și 40 de lei, iar o porție de mâncare poate ajunge între 25 și 55 de lei. 

Citește și: Când începe programul Litoralul pentru toți? Românii se pot bucura de reduceri de 70% pe litoral

Sursa: spynews.ro