Tenerife – o destinatie perfecta pentru visatori

Author: O.P.

De obicei, incepem sa ne planificam concediile de vara inca din sezonul rece pentru ca atunci gasim cele mai bune preturi la biletele de avion si la cazari. Chiar daca pana la vara mai sunt 3-4 luni,  nu ar strica sa te uiti dupa niste destinatii exotice in care sa te distrezi alaturi de persoana draga sau de cei mai buni prieteni. Si asa ajungem la Tenerife, locul in care toate visele incep sa prinda contur, pe un arhipelag din Oceanul Atlantic.

Se spune ca Tenerife este insula primaverii vesnice, asa ca nu ar strica sa verifici cateva oferte de la agentiile de turism in perioada martie-aprilie daca nu mai ai rabdare pana la vara. De altfel, majoritatea agentiilor de turism recomanda perioada martie-iunie pentru vacantele in Tenerife, iarna fiind o vreme mult prea capricioasa, iar vara una mult prea intensa, cu temperaturi caniculare care nu te lasa sa te bucuri prea bine de frumusetile locului.

Daca te gandesti sa mergi in Tenerife doar pentru a sta la plaja, atunci ar fi bine sa cauti o destinatie mai aproape, pentru ca Tenerife are de oferit mult mai mult decat o plaja cu nisip fin si o apa de un albastru curat. Poti vizita imprejurimile, te poti bucura de bucatele delicioase gatite de localnici sau in restaurante renumite sau poti chiar sa iti dedici timpul pentru cumparaturi, pentru ca in Tenerife nu exista TVA. Prin urmare, poti cumpara mai mult la un pret extrem de redus! Sa nu mai vorbim de perioadele cu reduceri, atunci cand poti cumpara haine de la branduri de lux cu doar cativa Euro. Daca vrei sa iti petreci concediul in Tenerife, planifica-ti timpul in asa fel incat sa poti vizita orasele colorate fermecatoare, drumurile de munte spectaculoase si sa te bucuri de peisajele care te lasa fara respiratie si plajele cu nisip vulcanic, atipice.

Atunci cand vine vorba de cazare in Tenerife, lucrurile sunt destul de simple. Poti opta pentru platformele standard cu oferte de cazare si sa alegi un hotel care sa iti satisfaca toate cerintele sau poti merge pe site-urile de inchirieri apartamente proprii si sa gasesti acolo o locuinta potrivita pentru concediu. Insa, atunci cand alegi una dintre variantele de mai sus, intotdeauna te stresezi si te intrebi daca ai luat cea mai buna decizie, daca hotelul sau apartamentul a fost intr-adevar rezervat pe numele tau, daca nu cumva ti-au luat banii de cont si ajungi la destinatie fara cazare, etc. Toate aceste griji sunt normale pana la un anumit punct, insa iti pot strica vacanta inca dinainte de a o incepe.

Desigur, varianta cea mai comoda este sa apelezi la o agentie de turism cunoscută, care sa se ocupe in intregime de concediul tau, de la transport pana la cazare. Agentiile de turism iti prezinta de obicei tot felul de oferte care sa corespunda dorintelor tale, urmand ca tu sa alegi varianta cea mai buna. O agentie de turism iti ofera si acea siguranta care nu prea exista in cadrul site-urilor sau platformelor online. In plus, ai observat ca atunci cand planifici un concediu pe cont propriu, ajungi sa fii extrem de stresat? Incerci sa gasesti cele mai bune variante de transport, cazare, compari preturile, cauti obiective turistice, etc., iar cand ajungi la destinatie esti mult prea obosit pentru a te bucura de frumusetea locului. Tocmai de aceea, daca iti doresti concedii foarte bine puse la punct in Tenerife, la preturi mai mult decat bune si fara griji, ar fi bine sa consulti ofertele de sejur de la agentiile de turism, in special pe cele de la Tui TravelCenter!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.