Tensiunea a ajuns la cote maxime la Puterea Dragostei! Îi va ajuta magia camerei roșii pe Alexandru și Andrada să remedieze situația?

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 30 oct 2020, 17:13
Alexandru și Andrada încearcă să remedieze tensiunile dintre ei

Andrada i-a pregătit o surpriză lui Alexandru în camera roșie, după care au lămurit tensiunile dintre ei. 

Din prima zi în care a pășit în casa "Puterea dragostei", Alexandru a pus ochii pe Andrada, cu care a petrecut câteva momente în celebra cameră roșie. In emisiunea de astazi cei doi au vorbit despre pedeapsa pe care a făcut-o Alexandru. 

Alexandru și Andrada încearcă să remedieze tensiunile dintre ei

În ediția de ieri, Alexandru a vrut să o enerveze pe Andrada și a luat-o în brațe pe Adriana, deoarece știe că între cele două este o rivalitate.

Însă, concurentul nu a realizat cât de mult a afectat-o pe cea pentru care are sentimente puternice.

Pentru a mai îndulci situația, Alexandru i-a oferit un ursuleț din pluș, iar Andrada nu s-a lăsat mai prejos și a pregătit pentru persoana iubită o cameră roșie personalizată!

Citeste si: Cum a reușit Andrada de la Puterea Dragostei să își cumpere o mașină de lux? A spus tot adevărul: "Nu îmi este rușine!"

În celebra cameră roșie, Andrada a ținut să lămurească tensiunile dintre ei, având în vedere că ce a făcut Alexandru nu a fost o pedeapsă, ci a fost un gest făcut din propria inițiativă.

Ce au vorbit Alexandru și Andrada în camera roșie

E clar ca ambii se plac, însă Andrada i-a spus ce nu si-ar mai dori să vadă de la el.

Concurenta nu își dorește ca Alexandru să mai aibă vreun contact cu Adriana.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tânărul a încercat să-i spună că a recurs la acest gest din cauza ei, pentru că a făcut o pedeapsă în care a fost inclus Roberto. Andrada i-a ținut piept concurentului și a menționat că ea a primit o pedeapsă, pe care a trebuit să o îndeplinească, însă el nu a primit.

"În momentul în care ai venit jos te-am oprit și ți-am zis: <îmi pare rău, a fost o pedeapsă.> Nu era o pedeapsă aia, era o glumă ce ai vrut tu să faci. Eu ți-am zis că a fost o pedeapsă și tu tot te-ai dus. Tu știi ce am eu cu Adriana, eu știu ce ai tu cu Marinescu. Tu dacă voiai să-mi faci mie în ciudă, puteai să faci pedeapsa cu Mariana.

Eu nu am făcut pedeapsa cu Marinescu. Tu nu poți să faci glume cu o persoană cu care tu știi că nu mă înțeleg. Respect!, a mărturisit Andrada.