Tensiunea atinge cote maxime la "Puterea dragostei": Daniel rupe tacerea! A dezvaluit ce secret detine cu privire la Bianca: "Fetita asta, nu-i face pielea doi lei"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 08 dec 2018, 16:21

Gala tensionata la "Puterea dragostei", unde concurentii au lasat la o parte menajamentele si au dat cartile pe fata.

Adrian nu a mai rezistat si a atacat-o extrem de dur pe Bianca, rostind acuze grave la adresa ei. Adrian considera ca aceasta are un comportament josnic si a acuzat-o ca injura si ca le injoseste pe celelalte fete din casa. 

"Cu totii suntem scarbiti de un anumit comportament. Acasa fetita asta, care nu-i face pielea doi lei, si se prezinta asa ca o printesa, si vrea sa para ca are un razboi, se comporta josnic fata de fete.

"Sa injuri, sa injosesti pe teme sociale, ca nu ai, ca faci, ca dregi, in conditiile in care nici tu nu esti cu nimic mai presus... nu se face asa ceva! Fata de Aniela a gresit maxim! A incercat sa o injoseasca pe o tema banala.

"Este josnic ca om sa te legi de o conditie sociala, umana, sau orice altceva. Este josnic. Nu esti om pentru mine! Eu imi asum tot.

Au menajat-o pana acum. Pe aceasta fetita au menajat-o toti!", a spus Adrian.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.