Tensiuni aprige în Casa iubirii! Alexandra, pusă la zid de Gagea. Concurentul tună și fulgeră: "A stat să mintă pe toată lumea.'' Aflați ce se va întâmpla, vineri, 26 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Autor: Diana Tilă

Gagea și Alexandra au devenit cei mai aprigi rivali și au îngropat sentimentele de iubire! Iată ce replici își spun cei doi concurenți, vineri, 26 iulie.

Alexandra a devenit una dintre cele mai controversate concurente din ”Casa Iubirii”. Tânăra este de multe ori în centrul materialelor, din cauza declarațiilor pe care le face. În această ediție, concurenta a fost pusă la zid de Gagea, fostul ei iubit. Iată de la ce a pornit cearta dintre ei.

Citește și: Gagea o mitraliază pe Alexandra. Tânărul este complet dezamăgit de fosta lui iubită: "Ți-ai bătut joc de mine în ultimul hal!" Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Patrick

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Alexandra, pusă la zid de Gagea. Concurentul tună și fulgeră: 

Discuțiile aprinse dintre concurenți se accentuează în fiecare zi în Casa Iubirii. Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante". 

În ediția de vineri, 26 iulie, concurenții din Casa iubirii au parte de o atmosfera tensionată, după ce Gagea ajunge la replici aprige și jigniri. Tânărul este foarte deranjat de declarațiile fostei sale iubite, din ediția de joi, 25 iulie.

Alexandra a mărturisit în această ediție că a simțit o conexiune între ea și Patrick, încă din prima zi în care a pășit în Casa iubirii.

Patrick: "Cum ți s-a părut Alexandra în timpul dansului cu mine?"

Gagea: "Teatru total!"

Robi: "Perseverență, asta înseamnă Alexandra. Motivație, e o femeie motivată, vrea să-l câștige pe Patrick cu orice preț."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea: "Oricum, de când a intrat în casă a simțit o chestie pentru Patrick, a stat să mintă pe toată lumea."

Alexandra: "Nu am zis că am simțit o chestie, a fost conexiune de la început. Unii oameni simt, alții nu."

Julia: ''Gagea te-ar fi acceptat înapoi de la începu, ce făceai cu conexiunea și chestiile pentru Patrick?''

Alexandra: ''Nimic, nu făceam nimic, efectiv rămânea acolo.''

Citește și: Între două nu te plouă! Patrick, subiect de discuție aprins între Teodora și Alexandra: „Patrick se face că nu știe, deși știe”

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de vineri, 26 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.