Tensiuni aprige în Casa iubirii! Alexandru a răbufnit și a spus tot ceea ce avea pe suflet! Tânărul a condamnat comportamentul Cristinei și l-a pus la punct pe Ionuț

Author: Ana Filip
Actualizat: 04 iul 2023, 21:55

Alexandru a spus ceea ce îl deranjează

Sursa: Captură KANAL D

Alexandru a dat cărțile pe față și a recunoscut care sunt fetele pe care și-ar dori enorm să le cunoască mai bine și chiar să încerce să formeze o relație! Concurentul a criticat comportamentul Cristinei! „Mi-ar plăcea să o văd cu mai multă demnitate de femeie!”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare publicul cu noi momente de senzație, cu idile uluitoare, tachinări de pomină, dar și cu multe controverse și răsturnări neașteptate de situație, care de cele mai multe ori le creează dificultăți concurenților, aflați în cătarea jumătății ideale. După ce în ediția de luni, fetele au avut parte de o surpriză de proporție, deoarece un nou băiat a intrat în emisiune și le-a încântat cu apariția lui.

Astăzi, lucrurile s-au precipitat din nou în casă băieților unde, Alexandru a răbufnit și a spus tot ceea cea l-a deranjat teribil în ultima vreme.

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Alexandru a răbufnit și a spus tot ceea ce avea pe suflet

În ediția de astăzi, în Casa iubirii s-au iscat noi momente tensionate, mai întâi atunci când Laurențiu s-a arătat gelos față de noul concurent, Claudiu, care a dat semne că ar fi atras de Bianca.

Iar apoi, Alexandru a răbufnit în clipă în care Andreea Mantea și-a făcut apariția în casa fetelor și a stabilit conexiunea cu tabăra băieților.

Tânărul a spus răspicat că simte faptul că mulți dintre colegii săi l-au tot împiedicat să cunoască anumite fete în cadrul show-ului. Mai exact, Alexandru a menționat că nu a fost lăsat sub nicio formă să se apropie nici de Patricia, nici de Bianca și nici de Cristina.

Mai mult decât atât, tânărul a subliniat și faptul că o place pe Cristina încă din prima clipă în care a văzut-o însă l-a dezamăgit teribil comportamentul ei și atașamentul încă vizibil față de Radu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Mi-ar plăcea să o văd cu mai multă demnitate de femeie!”, a

spus Alexandru despre Cristina.

Pe de altă parte, Ionuț a intervenit și a încercat să îl pună la zid pe Alexandru, acuzându-l că face tot ceea ce îi stă în putință să se apropie de o fată pentru a nu fi votat spre eliminare în Gala următoare.

Citește și: Claudiu este noul concurent din Casa iubirii! Chipeșul tânăr a dezvăluit cum ar trebui să arate femeia ideală! „Să fie deschisă la foarte multe lucruri” Iată ce reacții s-au stârnit în casa băieților

Citește și: Bianca și Laurențiu, de la replici acide la tachinare! „Îmi vine să-ți dau o palmă, dar și să te îmbrățișez” Iată ce se întâmplă de fapt între cei doi concurenți, dincolo de certurile iscate în Casa iubirii

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?