Tensiuni aprige în Casa iubirii! Antoni a răbufnit și a lansat acuzații crunte la adresa Juliei! „Mai bagi o râcă între mine și Larisa!” Iată cum a reacționat concurenta și ce scandal de proporții s-a iscat

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 oct 2023, 16:18

Julia, pusă la zid de Antoni, în Casa iubirii! „Pe mine mă deranjează toate chestiile astea adunate!” Tânărul a lansat acuzații grave la adresa concurentei, încercând să lămurească lucrurile!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor Kanal D, noi momente uluitoare, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, întâlniri romantice, dar și tensiuni aprige și răsturnări neașteptate de situație, care de cele mai multe ori duc la despărțiri sau probleme în cazul concurenților aflați deja într-un cuplu sau într-o perioada de cunoaștere. După ce în ediția precedentă, Lorena și Laurențiu au încercat să își rezolve neînțelegerile și să mai facă progrese spre o posibilă împăcare, în ediția de astăzi, lucrurile s-au precipitat din nou în cadrul show-ului, deoarece s-au iscat noi

controverse și chiar certuri crunte. Antoni a fost cel care a răbufnit și a lansat critici și acuzații la adresa Juliei, nouă concurență.

Antoni a cedat nervos și a lansat acuzații grave la adresa Juliei

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, a predominat o atmosfera tensionată deoarece Antoni nu s-a mai putut abține și a răbufnit aprig la adresa Juliei, acuzând-o că a lansat minciuni, care ar fi pus în pericol idila lui cu Larisa.

Antoni: Julia, aveam pretenții să înțelegi, totuși, că te-ai lăudat până acum... Nu știu de ce te-ai dus tu în partea cealaltă la Larisa să-i spui că i-am luat apărarea Lorenei! Ai mințit... Eu ți-am zis ție că decât punctul tău de vedere e greșit, nu i-am luat apărarea!

Julia: Te-ai ridicat de pe canapea și aproape că ai sărit să mă întrebi că, de unde și până unde sar eu pe Lorena? Și de ce dau eu în Lorena?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Antoni: Este a două oară când faci o chestie că asta! Prima oară ai încercat cu Robert și cu Mihaela! A două oară a făcut-o cu mine!(...) Pe mine mă deranjează toate chestiile astea adunate. Cum am venit, gata ne dăm cu părerea. Toți sunt imaturi, tu faci relație doar de emisiune, după te duci și mai bagi o râcă și între mine și Larisa. Se cam leagă toate! Și măcar dacă ziceai adevărul, la 29 de ani, măcar dacă ziceai adevărul!

Julia: Nu vrei să aștepți să se difuzeze episodul și să vezi exact cum te-ai comportat și ceea ce mi-ai spus?

Pe de altă parte, Larisa i-a transmis lui Antoni faptul că ea nu are nicio problemă cu tot ceea ce s-a întâmplat și nu s-a simțit deloc deranjată de întreaga situație creată în Casa iubirii, în ceea ce privește acest subiect.

Citește și: Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

Citește și: Laurențiu, lovitură cumplită pentru Lorena! Tânărul a complimentat-o pe Catinca și a dat de înțeles tuturor că are de gând să își îndrepte atenția către ea! Iată cum a reacționat fosta lui iubită, Lorena! „Mi se pare că e bătaie de joc!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.