Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca, pusă la zid de Mihaela. Concurenta tună și fulgeră: "Ai văzut că e Robert liber și te ții după el!"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 11 aug 2023, 19:00
Foto(4)

Bianca și Mihaela au devenit cele mai aprige rivale și au îngropat prietenia definitiv! Iată ce replici și-au spus cele douăa concurente.

Bianca este una dintre cele mai controversate concurente din ”Casa Iubirii”. Deși nu a reușit să își găsească un partener până în acest moment, tânăra a fost de multe ori în centrul multor materiale. În această ediție, concurenta a fost pusă la zid de Mihaela și Larisa. 

Citește și: Imagini controversate! Lorena a primit o provocare inedită! Iată momentul care a aprins imaginația tuturor! 

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca, pusă la zid de Mihaela. Concurenta tună și fulgeră: "Ai văzut că e Robert liber și te ții după el!"

Discuțiile aprinse dintre concurenți se accentuează în fiecare zi în Casa Iubirii. Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante". 

În ediția de vineri, 11 august, concurenții din Casa iubirii au avut parte de o atmosfera tensionată, după ce Bianca, Mihaela și Larisa și-au spus replici aprige și s-au jignit. 

Citește și: Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Lorena și Laurențiu, pedeapsă dură după încălcarea regulamentului! Decizie finala!

Discuțiile dintre cele trei concurente s-au accentuat, iar fanii emisiunii matrimoniale au avut parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerele au scos la iveală detalii șocante despre ele. 

Mihaela a fost ca un vulcan gata să erupă.

Concurenta a fost extrem de nervoasă încât a acuzat-o pe Bianca de mai multe lucruri. Aceasta susține că de când nu mai este cu Robert, Bianca flirtează cu el.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mihaela: "Bianca, cu ce m-ai susținut? Mi-ai dat un suc! De când m-am apropiat, din nou, de Robert, îți bagi bățul.

Ce tot te bagi?"

Bianca: "Tu crezi că eu mă dau la Robert?" Mihaela, îți dai filme în cap imposibile. Între mine și Robert nu are cum să fie nimic. Dacă tu asta crezi, este frustrarea ta.

Mihaela:  "Nu-mi place că te bagi.  Ți-am spus frumos, lasă..."

Bianca:'' Nu mi-ai spus! Asta îmi spui acum, după ce a ieșit discuția despre cameră și despre tot.

Mihaela, mi-ai spus?''

Mihaela:'' Nu te mai băga!''

Citește și: Bianca Comănici, mărturisiri în exclusivitate! Bruneta își dorește copii cu noul iubit: „M-a făcut să mă îndrăgostesc de el”