Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca și Larisa, schimb de replici aprige! Alexandru a răbufnit și a spus ce crede despre Cosmin: "Nu este real!'' Aflați ce se va întâmpla, sâmbătă, 29 iulie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 28 iul 2023, 19:25

Bianca și Larisa, la cuțite?! Cele două concurente își vor spune replici acide. Alexandru îi critică comportamentul lui Cosmin. Aflați ce se va întâmpla cu cei patru concurenți, sâmbătă, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Lucrurile încep să scape de sub control în ediția de sâmbătă a emisiunii Casa iubirii . Discuțiile dintre Bianca, Larisa, Alexandru și Cosmin se vor accentua, iar fanii emisiunii matrimoniale vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Citește și: Larisa și George în pragul despărțirii! Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie pentru a discuta despre neînțelegerile apărute între ei! Iată ce decizie au luat în privința relației lor „Nu-mi place comportamentul asta”

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca și Larisa, schimb de replici aprige! Alexandru a răbufnit și a spus ce crede despre Cosmin: "Nu îl cred sincer''

În ediția de sâmbătă, 29 iulie, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de o atmosfera tensionată, după ce Bianca, Larisa, Alexandru și Cosmin își vor spune replici aprige și se jignesc.  

Citește și: Mihaela a izbucnit în lacrimi din nou! Concurenta a mărturisit că i-a fost teamă să vină la filmări! „Simt că suntem pe marginea prăpastiei” Iată cum a reacționat Robert și ce s-a întâmplat cu relația lor

Larisa:  Când i-am dat votul lui Alexandru, am făcut-o pentru că așa a fost mai bine pentru el. În cazul acesta, pentru George nu este mai bine să plece. Probabil nu ți-a fost învățătură de minte karma.

Bianca:  Dacă tu nu îl vrei?! Ce karmă?

Larisa:  Când a plecat prietena mea. Următoarea perioadă a fost prietena ta. Asta este karma! Eu am suferit când a plecat Ambra.

A venit și rândul tău!

Bianca: Ai fost protejată, pentru că ai fost în cuplu. Nimeni nu te cunoaște din băieți, tu nu te-ai deschis aici. Tu singură ai spus ieri <Voi pe mine nu mă cunoașteți>''

Larisa: ''Dar eu nu sunt tu, ca să mă deschid pentru toți.''

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Am dormit la ea acasă” Patrick și Nona s-au despărțit, dar au petrecut o ultimă noapte împreună. Cum s-a întâmplat totul

Cosmin și Catinca decid să meargă la o întâlnire împreună, pentru a se cunoaște mai bine. Însă, Alexandru consideră că este greșit acest date, deoarece îl vede pe Cosmin ca fiind o persoană falsă.

Andreea Mantea: "Alexandru, de ce vezi greșit acest date?''

Alexandru: ''Nu îl văd sincer, doamna Andreea. Ne cunoaștem de două zile și... nu mi se pare real.''

Andreea Mantea:' 'Pe cine?''

Alexandru: ''Pe Cosmin!''

Discuțiile aprinse dintre concurenți se accentuează în fiecare zi în Casa Iubirii. Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante". Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 29 iulie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?