Tensiuni aprige în Casa iubirii! Mihaela și Robert, în pragul despărțirii! „O faci ca să mă doară!” Aflați ce replici neașteptate își vor spune cei doi concurenți și ce decizie vor lua în privința relației lor, miercuri, 12 iulie, de la 10:00 și 16:30

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 iul 2023, 20:50

Mihaela va părăsi platoul emisiunii, după o ceartă aprigă cu Robert! „Nu poți să ceri de iubită pe cineva atâta timp cât nu ai sentimente” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, miercuri, 12 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente impresionante, întâlniri de senzație, cupluri dornice de evoluție frumoasă, dar și multe controverse și chiar dispute aprige care îi pun în situații dificile mai ales pe concurenții care au deja o relație sau se află în perioada de cunoaștere. După ce în ediția de marți, lucrurile au căpătat o întorsătură neașteptată în platoul emisiunii, în clipă în care Radu și Cristina au anunțat oficial că s-au împăcat și mulți colegi i-au acuzat de falsitate.

În ediția de miercuri, cei care se vor afla în centrul atenției vor fi Mihaela și Robert, care vor ajunge la un pas de despărțire.

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Mihaela și Robert, în pragul despărțirii! „O faci că să mă doară!”

În ediția de miercuri, 12 iulie, în Casa iubiri i va exista din nou o atmosferă tensionată și se vor isca noi certuri și dispute aprige.

După ce în ediția precedentă, Mihaela și-a exprimat nemulțumirea față de reacțiile necontrolate ale partenerului ei, care l-a criticat pe Radu și l-a acuzat de falsitate, în ediția de mâine, concurenta se va arăta si mai indignată din cauza comportamentului lui Robert.

Mihaela si Robert își vor spune replici acide și aprige și vor ajunge la un moment dat în pragul despărțirii. Nici Radu nu se va putea abține și va interveni în discuția celor doi parteneri, alimentând frustrările acestora.

Robert: Suntem supărați sau ce? Am avut noi o neînțelegere sau ce?

Mihaela: Dar nu ești supărat? Că se vede pe tine acum!

Robert: Nu, supărată erai tu ieri, că tu ai plâns, eu nu am plâns! Eu nu am înțeles de ce ai plâns ieri!

Mihaela: Încă n-ai înțeles?

Robert: Pentru că am zis că nu sunt îndrăgostit?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mihaela: Nu poți să ceri de iubita pe cineva atâta timp cât nu ai sentimente!

Robert: Gestul ăla mi se pare un pic infantil! Având în vedere că ești conștientă că mă doare lucrul asta o faci că să mă doară!

Radu: Mihaela, tu vrei să îl îngropi, noi vrem să îl îngropăm, toată lumea vrea să îl îngroape!

Mihaela: Cum să vreau să îl îngrop din moment ce e partenerul meu!

Radu: Așa pare!

Citește și: Radu, acuzat de falsitate! Laurențiu și Robert l-au pus la zid! Împăcarea cu Cristina a stârnit multe controverse în Casa iubirii! „Mi se pare foarte fals!”

Citește și: Robert, reacție fără precedent la adresa lui Radu! „Hoțul strigă hoțul!” Concurentul va spune tot ceea ce crede despre relația dintre el și Cristina