Tensiuni aprige în Casa iubirii! Radu și Robert, schimb de replici aprige! Aflați ce se va întâmpla, duminică, 10 septembrie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 09 sep 2023, 20:00

Duminică, 10 septembrie, va avea loc o nouă Gală incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D.

Duminică, 10 septembrie, telespectatorii vor avea parte de o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D. Săptămâna se încheie cu noi momente tensionate în cadrul emisiunii matrimoniale.

Citește și: „Pentru mine nu mai reprezintă nimic”. Catinca nu vrea să-l mai vadă în fața ochilor pe Cosmin după ce a aflat că acesta își dorește s-o cunoască pe Cristina! Radu se simte trădat de prietenul lui pentru că are intenții cu fosta lui iubită

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Radu și Robert, schimb de replici aprige! Aflați ce se va întâmpla, duminică, 10 septembrie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

O nouă săptămână este pe cale să se încheie la Casa iubirii, însă neînțelegerile dintre concurenți nu se termină.

În ediția de mâine, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de tensiuni aprige, neînțelegeri iscate de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei. 

În Gala de duminică, 10 septembrie, discuțiile aprinse dintre concurenți se vor accentua, iar telespectatoriivor avea parte de o ediții incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Din păcate, există momente în care concurenții uită care este motivul pentru care au intrat în cadrul emisiunii Casa iubirii, mai exact acela de a-și căuta jumătatea. 

Citește și: Alexandru, primele declarații după eliminarea din „Casa Iubirii”! „Sunt un băiat gelos” Ce spune Alexandru despre apropierea de Irina

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fanii emisiunii s-au obișnuit ca în fiecare ediție să existe neînțelegeri între concurenți. De aceea, altercațiile dintre fete și băieți nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni, având în vedere că încă din primul moment în care s-au cunoscu și până în prezent, concurenții au avut grijă să-și spună cuvinte grele.

Așadar, în ediția de duminică, 10 septembrie, tensiunea va pluti în Casa iubirii, pentru că vor fi foarte multe certuri și discuții aprinse între concurenți.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face în Gală, poți afla în ediția de mâine.

Citește și: „O să fii nimic pentru mine”. Moise a decis să renunțe la Cristina! Concurentul a aruncat replici acide după ce a văzut că nu poate intra în cunoaștere cu Cristina

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 10 septembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?