Tensiuni aprige între Gagea și Alexandra! Cei doi concurenți își spun replici acide și jigniri dure: "Ești penibil!" Aflați ce se va întâmpla în ediția de joi, 11 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 10 iul 2024, 19:09

Tensiunile ating cote maxime în Casa iubirii! Gagea face dezvăluiri tulburătoare despre Alexandra!

O nouă ediție a emisiunii Casa iubirii are loc joi, 11 iulie. Telespectatorii au parte în această zi de noi momente tensionate iscate  între Alexandra și Gagea. Cearta celor doi concurenți a început la scurt timp după ce Gagea a decis să pună punct relației lor.

Citește și: Gagea, decizie radicală în privința Alexandrei: "Vreau să încheiem tot!" Reacția concurentei i-a șocat pe toți concurenții

Ceartă aprigă între Gagea și Alexandra! Ce și-au spus cei doi concurenți

Atmosfera din Casa iubirii se schimbă, după ce Gagea și Alexandra își aduc jigniri dure. Cei doi concurenți ajung la cuțite și își spun replici aprige. Gagea se arată extrem de deranjat de comentariile și gesturile Alexandrei. Cei doi concurenți ridică tonul unul la celălalt și cedează nervos amândoi, astfel tensiunile ating cote maxime în casa fetelor.

Gagea: "Când tu ca femeie îmi spui mie că o să iasă nașpa, eu am impresia că mă ameninți."

Alexandra: "Pentru că ai traume."

Gagea: "Să-ți fie clar, orice aduci tu asupra mea din afară, pe mine nu mă interesează!"

Alexandra: "Băi, ești penibil! Stai jos să vorbim normal."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și acolo am descoperit o cofetărie absolut superbă.”

Gagea: "Pe mine nu o să mă afecteze. Oricum, imaginea mi-am stricat-o cu tine. Nu mai vreau să vorbim, pentru că mă ameninți. <Stai aici că altfel vezi tu!> Nu înțeleg, din partea unei femei să amenințe pe mine? Exagerezi! <Stai aici că iese rău!> Ți-am spus ce am avut de spus."

Alexandra: "Ești penibil!"

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Roberta și Bogdan în camera roșie. Concurenta i-a făcut o dezvăluire emoționantă în timpul dansului: „De asta te-am chemat”

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de joi, 11 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.

 


Deși Patrick a încercat să încheie orice cunoaștere cu Alexandra, concurenta nu se dă bătută și profită de ocazie pentru a-l chema în camera roșie.