Tensiuni fără precedent în Casa iubirii! Alexandra și Gagea, ceartă aprigă: "Nu mai suport!" Aflați ce se va întâmpla în ediția de joi, 4 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 iul 2024, 18:59

Alexandra din Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc joi, 4 iulie. Alexandra răbufnește și îl pune la zid pe Gagea.

Joi, 4 iulie, atmosfera din Casa iubirii se schimbă, după ce Gagea o enervează pe Alexandra, iar concurenta răbufnește și îl pune la zid. Iată ce acuzații dure îi aduce bruneta fostului ei iubit.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Alexandra și Gagea, ceartă aprigă în Casa iubirii! De la ce a pornit scandalul

Fanii emisiunii “Casa iubirii” au parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele plutesc în aer. În casa fetelor se schimbă radical atmosfera, după Alexandra și Gagea încep să-și spună replici acide. De la ce a pornit scandalul?

Alexandra și Gagea ajung la cuțite și își spun jigniri și replici aprige.

Totul începe în clipa în care Gagea întrece limita glumelor. Astfel, Alexandra se arată extrem de deranjată de comentariile și gesturile lui Gagea. Cei doi concurenți ridică tonul unul la celălalt și cedează nervos amândoi, astfel tensiunile ating cote maxime în casa fetelor.

Gagea: "Ți-ai făcut unghiile! Când? Sau erau și astea făcute și nu am observat?"

Alexandra: "Da! Nu mai contează.

Tu nu le observi, lasă că le observă alții! Tu strici situația, nu eu."

Gagea: "Cu ce stric eu situația? Tot timpul stric.(...) Hei, baby, mă bagi și pe mine în seamă? Alo, centrala?! Ce faci?"

Alexandra: "Dar de ce te enervezi? Taci! Mă enervezi!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Gagea: "Am venit să stau cu tine, să-mi fac și eu ziua mai bună."

Alexandra: "Bine, lasă-mă! Mă enervezi!"

Gagea: "Am prea multă energie, scuze!"

Alexandra: "Nu mai fă glume, frate! Mă enervezi, toate se întâmplă din cauza ta! Nu mai suport! Dacă eu zic să încetezi cu glumele, tu continui?"

Gagea: "Mă rog de tine să te ridici de 1000 de ori, să te iau în brațe și tu continui?"

Alexandra: "Pentru că m-ai enervat!"

Citește și: Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de joi, 4 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.