Tensiuni fără precedent în Casa iubirii! Larisa și Andreea, ceartă aprigă! „Nu țipi la mine! Punct!” Aflați ce se va întâmpla între cele două concurente care erau bune prietene, miercuri, 9 noiembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 08 nov 2022, 19:12
casa iubirii Foto(6)

Andreea si Larisa ajung al cutite

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de miercuri, 9 noiembrie, Larisa și Andreea ajung la cuțite și vor avea un schimb de replici acide!

În ediția de marți, în Casa iubirii părea să fie o atmosfera mai relaxată, în partea a două a emisiunii, în casă fetelor s-au iscat noi momente tensionate după ce Radu i-a oferit un cadou surpriză Ancăi, spre marea dezamăgire a Kingai, care speră că ea va fi cea aleasă. Miercuri însă în casă fetelor se va declanșa un nou scandal de proporții, între Larisa și Andreea, care ajung la cuțite în ciuda faptului că până nu demult erau bune prietene.

Tensiuni fără precedent în Casa iubirii! Larisa și Andreea, ceartă aprigă! „Nu tipi la mine! Punct!”

În ediția de miercuri, 9 noiembrie, atmosfera tensionată se va instala din nou în Casa iubirii. Larisa și Andreea vor ajunge la cuțite și își vor spune jigniri și replici aprige. Totul se va iscă în clipă în care Larisa va ridică tonul la colegă ei și atunci Andreea va ceda nervos și îi va reproșa comportamentul adoptat.

Citeste si: Emoții mari în gala „Casa iubirii”! Forin, Cristian și Diana, nominalizați pentru eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 6 noiembrie!

În vreme ce Andreea o va acuză pe Larisa că a ridicat tonul impunător la adresa ei, colegă ei îi va evidenția faptul că a reacționat aprig și mai mult decât atât a bătut și cu pumnul în masă autoritar.

Andreea: Care e problema Lariso!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Larisa: Uite simțeam să mă bag!

Andreea: Nu tipi la mine! Punct! Mă lași!

Larisa: Vezi ce atitudine are? Mă bag unde vreau eu și nu dai tu cu pumnul în masă că și eu pot!

Citeste si: Exclusiv! Florin, primele declarații după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "Kinga este mult mai mică și mai imatură"