Tensiuni în Casa iubirii, după ce Teodora face o glumă la adresa lui Antoni. Tânărul răbufnește și o pune la zid pe concurentă: "Te-am evitat complet!" Robi intervine

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 01 oct 2024, 17:29

Ceartă aprigă între Antoni, Teodora și Robi. Ce se întâmplă între cei trei concurenți.

Marți, 1 octombrie, fanii emisiunii “Casa iubirii”  au parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele plutesc în aer. În casa fetelor se schimbă atmosfera, după ce Antoni se arată revoltat de gluma Teodorei, glumă care făcea referire la el. Iată despre ce este vorba!

Antoni răbufnește în Casa iubirii, după o glumă făcută de Teodora

În ediția de marți, 1 octombrie, atmosfera tensionată se instalează din nou în Casa iubirii.

Antoni ajunge în conflict cu Teodora și Robi, după ce concurenta face o glumă la adresa lui. 

Mai mult, Antoni se arată deranjat de comentariile făcute de Teodora și Robi și încearcă să îi pună la punct pe cei doi concurenți din Casa iubirii. Însă, atitudinea lui Antoni îi deranjează pe Robi și Teodora, motiv pentru care tensiunile ajung la cote maxime.

Antoni: "Robi, vreau să spun ceva și să nu vorbesc pe la spatele tău.

Am zis că nu vreau să intru în discuții cu Teodora și cineva a zis că Teodora vorbește acum că e cu Robi și îi ia apărarea. Eu vreau să îți spun în față, dacă am ceva să-i spun Teodorei, poate să fie și încă trei (n.r. ca Robi), nu mă interesează."

Bianca: "Adică oricât de înspăimântător ai fi tu, el trece peste."

Robi: "Cine a spus că nu poate să vorbească cu Teodora?"

Teodora: "Poți să-mi spui orice."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"

Antoni: "În primul rând, Teodora nu are glume cu mine, pentru că eu nu mi-am permis! Te-am evitat complet și ți-am respectat decizia. Doi, când am încercat să fac o glumă, te-a deranjat și te-am lăsat în pace. Vreau să cedez eu primul."

Bianca: "Ce glumă?"

Antoni: "Aia când m-a șters Robi!"

Teodora: "Ești foarte sensibil în ultima perioadă! Te irită tot!"

Robi: "Cum nu ai glume cu ea? Când erai cu Rebecca glumeai cu ea."

Pentru a vedea ce au mai discutat concurenții și ce glumă l-a deranjat pe Antoni, urmăriți materialul video de mai jos.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.