Tensiuni in tabara Faimosilor! "Au iesit la suprafata serpii!" Alexandra Stan izbucneste in lacrimi! Urmariti un nou joc de recompensa plin de adrenalina, ASTAZI, 21 ianuarie, la "Survivor Romania", de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 ian 2021, 11:23
video Foto(5)

Dupa plecarea Amnei din competitie se reaprind spiritele in tabara Faimosilor! Vor reusi sa se concentreze pentru un nou joc de recompensa?

Dupa ce duminica s-a desfasurat primul consiliu de eliminare, in urma caruia Amna a fost prima concurenta eliminata din competitie, in tabara Faimosilor reapar tensiunile.

Un nou joc pentru recompensa plin de adrenalina, la Survivor Romania

Se anunta ASTAZI, 21 ianuarie, o noua editie palpitanta la Survivor Romania, de la ora 20:00, in care Razboinicii si Faimosii se vor confrunta din nou intr-un joc extrem de dificil.

Este vorba despre un nou joc pentru recompensa la „Survivor România”, sezonul 2, in care ambele echipe vor da totul pe traseu pentru a castiga, dar si despre un prim joc relaxant de mima, in care toti concurentii vor lasa deoparte vechile neintelegeri si se vor bucura impreuna de ipostazele hazlii in care se vor afla rand pe rand.

Citeste si: La ce oră începe Survivor România 2021 și în ce zile va fi la TV! Schimbare majora de difuzare

Citeste si: Alexandra Stan mai are un AS in maneca la Survivor Romania 2021! Cine i-a fost alaturi pana sa plece in Republica Dominicana

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra Stan, in lacrimi! Faimoasa este deranjata de atitudinea misogina a baietilor din echipa sa!

Competitia „Survivor România” le testează limitele concurenților, dar și răbdarea, astfel că este urmărită evoluția acestora, dar și reacțiile pe care le au în cele mai dificile situații.

In ediția Survivor România din aceasta seara, oboseala, stresul si frustrarile acumulate isi spun din nou cuvantul! Faimosii ajung din nou sa se certe si sa isi faca reprosuri.

Alexandra Stan este extrem de deranjata de comportamentul baietilor, despre care afirma ca sunt misogini si nu apreciaza eforturile facute de fete pe traseele dificile.

"Mi se pare ca nu suntem luate in serios... Au iesit la suprafata serpii! Chiar sunt un om super puternic si chiar am trecut prin foarte multe chestii si nu credeam ca o sa fie asa greu!",

spune cu ochii in lacrimi, Alexandra Stan.