Tensiuni mari în casa Puterea dragostei. Urmărește o ediție incendiară duminică, 23 ianuarie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 22 ian 2022, 20:00

Duminică, 23 ianuarie, are loc o nouă ediție incendiară Puterea dragostei la Kanal D.

Duminică, 23 ianuarie, fanii emisiunii Puterea dragostei vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și    Live Video Online pe kanald.ro.

Puterea dragostei, duminică, 23 ianuarie

Duminică, 23 ianuarie, o nouă săptămână este pe cale să se încheie la Puterea Dragostei, dar neînțelegerile dintre concurenți nu se termină.

În ediția de mâine a emisiunii Puterea Dragostei, discuțiile aprinse dintre concurenți se vor accentua. Telespectatorii vor avea parte de o ediție incendiară, deoarece tinerii concurenți scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Din păcate, concurenții de la Puterea dragostei au uitat cel mai important scop din cadrul emisiunii, acela de a-și căuta jumatatea și nu pentru a-și face adversari.

Neînțelegerile dintre concurenți nu mai reprezintă o surpriză pentru telespectatori, deoarece tinerii s-au certat și au avut grijă să-și spună cuvinte grele de mai multe ori, chiar din primul moment în care

s-au cunoscu și până în prezent.

Citeste si:   Bianca Comănici e pe cai mari. Frumoasa prezentatoare, lovitură de grație în mediul online

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Așadar, în ediția de duminică 23 ianuarie, tensiunea va pluti în casa iubirii, pentru că vor fi foarte multe certuri și discuții aprinse între concurenți.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de duminică, 23 ianuarie.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV    al postului Kanal D și este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, acum o poți urmări și online.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar în zilele de weekend, aceasta poate fi urmărită de la 16 și 19.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.