Tensiuni mari in jocul de imunitate! Starlin si Sebastian sar la bataie dupa incheierea traseului!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 06 feb 2021, 22:15
survivor romania 2021 Foto(4)
Starlin si Sebastian se incaiera dupa incheierea traseul.

Razboinicul Starlin este scos din minti de Faimosul Sebastian, care restabileste egalitatea in jocul de imunitate si rabufneste!

Dupa primul joc de imunitate al acestei saptamani la Survivor Romania, care a fost castigat de Faimosi a venit randul celui de-al doilea joc la fel de important a carui miza este tot imunitate, in care atat Razboincii, cat si Faimosii sa se lupte din nou pe un traseu dificil.

In fiecare saptamana, cele doua jocuri de imunitate sunt marcate de fiecare data de multe tensiuni, ambitii duse la extrem si adrenalina maxima, deoarece ambele echipe lupta cu toate armele pentru a-si pastra cat mai multi oameni in echipa, acest lucru insemnand o sansa in

plus pentru a ajunge cat mai departe in cadrul competitiei Survivor Romania 2021.

Lupta dintre Faimosi si Razboinici devine din ce in ce mai dura la „Survivor România”, iar tot ceea ce părea până acum o iluzie se transforma intr-o adevarata batalie extrem de stransa si crancena pentru supraviețuire si doar cei mai puternici atat din punct de vedere fizic, cat si psihic vor rezista pana la final.

Starlin si Sebastian se incaiera pe teren!

Presiunea jocului cu cea mai importanta miza, imuntatea si provizii, dar si indarjirea maxima pe traseu, isi spun cuvantul asupra tuturor concurentilor, care devin din ce in ce mai recalcitranti atunci cand pierd puncte pretioase.

Asa s-a intamplat si in aceasta seara, spre finalul jocului de imunitate, cand Faimosul Sebastian reuseste sa aduca un punct important pentru echipa sa, restabilind egalitatea scorului, fapt ce il infurie peste masura pe Starlin, care pierde punctul in favoarea adevarsarilor sai.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Razboinicul isi iese din minti atunci cand vede bucuria Faimosilor, dupa punctul castigat de Sebastian si rabufneste.

Intr-un acces de furie, Starlin sare sa-l puna la punct pe Faimos, spre disperarea colegilor sai, care intervin pentru a evita o posibila altercatie. Toti concurentii sar sa ii desparta, pe de o parte Faimosii incearca sa-l calmeze pe Sebastian si sa-l convinga sa se retraga din aria adeversarilor, iar pe de alta parte, Razboincii incearca sa-l linisteasca pe Starlin, care pare tot mai inversunat impotriva rivalului sau. 

In cele din urma spiritele se calmeaza in ambele echipe, iar Daniel Pavel intervine pentru a-i anunta pe concurenti faptul ca finalul jocului pentru imunitate e va decide la Stafeta mixta, deoarece s-a ajuns la egalitate, la scorul de 9 la 9. 

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cine sunt cei mai buni concurenți! Surpriza e faimosul de pe ultimul loc!

Citeste si: Clipe de groaza pentru Starlin! Razboinicul sufera o accidentare grava pe teren si este transportat la spital pentru ingrijiri medicale!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.