Tensiuni mari in tabara Faimosilor! Zanni o pune la zid pe Irisha! Ce coechipier o sustine pe Faimoasa! "Fiecare din echipa asta are dreptul sa spuna fix ce vrea!"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 08 mai 2021, 01:44

Zanni incearca sa o puna la punct pe Irisha, dupa ce Faimoasa se lauda cu reusitele sale pe traseu de pana acum. Cine sare sa-i tina partea Faimoasei.

Desi au inceput saptamana in forta saptamana la Survivor Romania 2021 si au demonstrat ca sunt uniti pe traseu, reusind sa castige jocul de recompensa, care a avut o miza fabuloasa, Faimosii nu sunt la fel de uniti si in camp. Dupa jocul de recompensa insa, in tabara Faimosilor au inceput sa apara noi tensiuni.

Pe de o parte, Raluca Dumitru marturiseste ca exista conflicte care mocnesc in interiorul echipei sale si care vor exploda in curand, deoarece s-au format deja multe bisericute care au diverse interese si strategii.

"Sunt foarte multe tensiuni printre noi! Sunt tensiuni foarte mari si or sa fie tensiuni si mai mari, pentru ca deja s-au facut bisericute!", spune Raluca Dumitru.

Zanni o pune la zid pe Irisha!

Inainte de primul joc de imunitate al saptamanii, Faimosii au o reuniune in camp, unde aparent vor sa puna la cale noi strategii pentru urmatoarele dueluri de pe traseu, menite sa ii invinga pe Razboinici.


Insa lucrurile capata o intorsatura neasteptata in momentul in care Irisha face anumite afirmatii despre situatia echipei si despre cat de utila se simte in cadrul echipei sale, dupa ce a adus multe puncte in ultimele jocuri.

Spusele Irishei l-au deranjat teribil pe Zanni, care considera ca Faimoasa uita de spiritul de echipa si se lauda doar cu reusitele ei pe traseu. Dupa un schimb de replici acide intre cei doi coechipieri, cel care intervine in disputa lor incercand sa-i tina partea Irishei este Culita, care sustine ca fiecare membru al echipei este liber sa afirme ce

vrea si cand vrea, fara sa fie constrans de nimeni.

Irisha: Mi-a placut mult jocul de ieri! Mi-a placut ca am adus si eu puncte si toata lumea! Nu stiu, s-a simtit asa, relaxat, am inceput bine!

Zanni: Noua nu ne place cum subliniezi tu asta, cu punctele, dar...

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Irisha: Dar de ce, asta ma face si mine sa ma simt bine, adica ma motiveaza in continuare!

Zanni: Ai subliniat si la ceremonie si mereu spui eu am adus puncte! Si ai zis o data <<echipa trebuie sa aduca si ea puncte>>. Trebuie sa te laude echipa nu sa spui tu asta!

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență, cu ediția de aseară “Survivor România”. Faimoșii au ieșit învingători, în jocul pentru recompensă

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 7 mai 2021- VIDEO. Un nou joc pentru imunitate!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.