Tensiuni si critici in tabara Razboinicilor! Albert, pus la zid de colegi: "Esti un baietel neasumat"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 20:00
Tensiuni si critici in tabara Razboinicilor!

În cadrul Consiliului de Eliminare de la Survivor România de duminică seară, 14 martie 2021, Sorin s-a numărat printre cei propuși spre eliminare. Războinicul a făcut primele dezvăluiri după ce a fost nominalizat de Albert.

Sorin s-a numărat printre cei propuși spre eliminare la consiliul de săptămâna trecută, iar ceal care l-a propus a fost nimeni altul decât rivalul său Albert. Războinicul a făcut primele dezvăluiri după consiliul de eliminare.

Citeste si: Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, replică acidă pe instagram: „E foare clar că orice s-ar întâmpla...” Ce le-a reproșat Războinicilor?

Războinicii împotriva lui Albert

Preferatul publicului din cadrul Consiliului de Eliminare de duminică seară a fost Albert. În calitate de preferat al publicului, Albert a făcut o nominalizare care nu a surprins pe nimeni. El l-a nominalizat pe Sorin deoarece consideră că acesta are ceva personal cu el.

După Consiliului de Eliminare, Războinicii au mers în camp, unde i-au cerut explicații lui Albert cu privire la votul lui.

Citeste si: Cum s-a razbunat Albert Oprea pe Sorin Puscasu dupa ce l-a nominalizat la Survivor Romania 2021. A pornit razboiul intre cei doi concurenti:"Mi se pare aberant ce face..."

Sorin:  Toată lumea știa votul lui, dar nu e vorba de vot. 

Albert:  Da, votul meu a fost către tine, Sorin, nu înțeleg de ce te-ai supărat atât de tare.

Sorin:   Păi, votul tău nu m-a deranjat și ți-am zis că știam, ai văzut, că era previzibil pentru toată lumea. Vorbele tale au fost cumva surprinzătoare și din punctul meu de vedere...

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Albert: De ce surprinzătoare? Am tot avut discuții pe tema asta.

Sorin:  Și mai sincer cu tine să fiu, decât am fost până acum, deși am avut discuții cu tine înainte de toate treburile astea și după ce te-am votat atunci, la consiliul ăla, stii, că am stat aici, la câțiva metri de camp, cu tine și cu Starlin și am stat de vorbă, nu ai spus nimic, acum ai adus niște discuții care, îți spun sincer, mi-ai demonstrat încă o dată că ești un băiețel neasumat.

Albert:  Da, sunt neasumat. Nu poți să treci peste chestia că te-am votat în primul consilu?

Maria, acuzații dure la adresa lui Albert

Tensiunile sunt la cote maxime în tabăra Războinicilor! Se pare că cei din tabăra albastră sunt împotriva lui Albert. Colegii îl acuză că ar avea mai multe fețe, că nu s-a integrat și nu este constant în declarații.

Citeste si: Survivor Romania 2021. Tatal lui Albert, momentul adevarului despre fiul lui. Discutie neasteptata cu Musty dupa eliminare:"El nu poate uita..."

După Consiliului de Eliminare de duminică seară și Maria a vrut să-i spună lui Albert câteva cuvinte. Războinica sunține că acesta este foarte schimbat în momentul în care ei sunt în camp.

"Vorbești altceva cu noi, când ai discuții cu noi, vorbești altceva și când ești acolo... Despre public, despre tot ce înseamnă Survivor, despre cine te alege, cine ce are cu tine, cineva, uite, asta are ceva cu tine si ne influenteaza pe noi. 

Noi te cunoastem de doua luni si jumatate, ne stim gesturile, stim ce ai...", a spus Maria.

 


În a doua parte a ediției de luni, 19 iulie, din „Casa iubirii”, Casian a făcut dezvăluiri uluitoare din viața lui personală. Acesta a mărturisit că are un copil și a explicat în ce relații a rămas cu fosta lui parteneră.