Tensiuni și lacrimi în Gala emisiunii Casa iubirii! Vestea anunțată de Andreea Mantea a scos-o din minți pe Alexandra, care a cedat nervos! Iată cum s-a răzbunat concurenta pe Radu, în speranța că va fi eliminată!

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 iul 2022, 22:02
Foto(4)

Alexandra a cedat nervos în clipă în care a aflat că în Gala de astăzi nu vor există eliminări! Iată cum a reacționat față de Radu.

În Gala de duminică, 10 iulie, emoțiile și suspansul au atins cote maxime în Casa iubirii. Toți concurenții au așteptat cu nerăbdare și cu îngrijorare anunțul Andreei Mantea. În cele din urmă, suspansul s-a spulberat în clipă în care, îndrăgită prezentatoare TV a anunțat că în această duminică, Gala va fi una fără eliminări. Vestea a fost primită cu bucurie de către aproape toți concurenții, mai puțin de Alexandra, care a fost profund dezamăgită să afle că nu va pleca nimeni acasă, deoarece ea și-ar fi dorit enorm să fie eliminată.

Tensiuni și lacrimi în Gala emisiunii Casa iubirii! Vestea anunțată de Andreea Mantea a scos-o din minți pe Alexandra care a cedat nervos

În Gala din această seară a emisiunii Casa iubirii, concurenții nu au fost nevoiți să facă nominalizări în secret pentru că unul dintre ei să plece acasă, ci au aflat cu mare entuziasm că nu vor există eliminări și astfel vor mai rămâne în acea formulă încă o săptămâna.

Însă vestea a picat că un trăsnet asupra Alexandrei deoarece această își dorea să plece acasă, după numeroasele neînțelegeri avute în ultima vreme în casă atât cu Radu cât și cu unele dintre fete.

Între timp, afirmațiile răutăcioase lansate de Radu la adresa ei au determinat-o pe Alexandra să cedeze nervos și să reacționeze aprig față de fostul ei admirator. Tânăra s-a ridicat la un moment dat brusc de pe scaun și s-a năpustit asupra lui Radu, încercând să-l lovească și să-l pună la punct pentru toate criticile aduse.

Însă mai mulți băieți au sărit să îi despartă și să calmeze pe Alexandra, care era furibundă.

Alexandra: Nu, că oricum plec, stați liniștiți! Plec oricum, adică nu stau aici forțat!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Radu: Hai să spunem «Tatăl nostru»! Ce ziceți!

Alexandra: Radu, te bat! Ești sub orice critică!

Andreea Mantea: Liniște-te!

Alexandra: Nu mai pot! Nu mai pot! Îmi explodează capul!

Citeste si: Kinga și Bianca, schimb de replici acide în Casa iubirii! Nicolas a fost mărul discordiei! „Ți-am spus că îți place de el și te-am făcut să recunoști acum” Iată cum a reacționat Kinga și până unde s-a ajuns!

Citeste si: Alexandra, reacție fără precedent în Casa iubirii! Concurenta furibundă sare să-l pună la punct pe Radu! „Te bat! Ești sub orice critică”