Tensiunile ating cote alarmante in echipa Faimosilor! Conflictul dintre Gratiela si Elena se acutizeaza! Totul a plecat de la reprosurile lui Ghita aduse Elenei, dupa ce a ramas fara patura! Iata pana unde s-a ajuns!

Autor: D.I.
Actualizat: 17 feb 2020, 21:28
video Foto(5)

Gratiela a rabufnit din nou fata de Elena intervenind in cearta dintre ea si Ghita, pentru a-i impune colegei sale cateva conditii.

Conflictul dintre Gratiela si Elena se acutizeaza!

Elena si Gratiela au ajuns din nou la cutite, inca din editia de ieri, cand si-au aruncat vorbe grele, mai intai pe insula si apoi in timpul consiliului de nominalizare. Conflictul celor doua insa nu s-a incheiat acolo definitiv, ci a continuat si dupa consiliu, a doua zi, pe insula. Totul a plecat de la reprosurile aduse de Ghita la adresa Elenei si a Asianei, dupa ce a ramas fara patura.

"Uite, Asiana are patru paturi in momentul asta! Taci, te rog frumos, cand vorbesc eu! Cand eu vorbesc tu sa taci!", a strigat Ghita catre Elena.

Citeste si: Ei sunt cei doi Razboinici nominalizati spre ELIMINARE! Cum ii puteti vota pentru a ramane in competitia "Survivor Romania"!

Citeste si: Alexandra s-a intors in Romania! Primele declaratii ale razboinicei: ''Se poate spune ca am regretul ca...''

Citeste si: Elena si Gratiela, replici taiose in timpul consiliului de nominalizare! "Spuneti voi baieti, ca mie imi e rusine sa spun!" Iata ce dezvaluire uluitoare a facut Gratiela despre colega sa!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania- live stream: cum poti urmari online Survivor Romania

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream:  https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe  canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi  poze si filmulete exclusive  cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.