Tensiunile ating cote maxime în Casa iubirii! Alexandra și Larisa ajung să își spună replici dure! „Nu o mai suport!” Aflați ce se va întâmpla între cele două concurente, miercuri, într-o nouă ediție de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 05 iul 2022, 20:51

Larisa si Alexandra ajung la cutite

Sursa: Captură KANAL D

Alexandra și Larisa ajung la cuțite și sunt la un pas de a se încaiera teribil! Iată ce se va întâmpla între cele două concurente!

Dacă în ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de o mare surpriză deoarece a pășit în casa băieților o nouă față, Xenia, miercuri, lucrurile vor scăpa de sub control și se va ajunge la tensiuni aprige în casa fetelor. O ceartă teribilă va izbucni inițial între Maria și Alexandra și apoi tensiuni se vor aprinde și între Larisa și Alexandra.

Tensiunile ating cote maxime în Casa iubirii! Alexandra și Larisa ajung să își spună replici dure! „Nu o mai suport!”

Momente dificile se vor petrece miercuri în Casa iubirii, unde vor izbucni certuri aprige între unele concurente. Mai întâi Alexandra încearcă să o pună la punct pe Maria, pe care chiar o și amenință, iar ulterior tensiunile se vor iscă între Alexandra și Larisa. Între timp Radu este curios să afle ce anume a deranjat-o pe frumoasă brunetă, însă tânăra este extrem de supărată.

Citeste si: Odeh, prima reacție după ce a fost descalificat! Ce mesaj emoționant a transmis tânărul la scurt timp după ce a părăsit Casa iubirii! „Am plecat cu o persoană de care m-am atașat nespus de mult” Iată cine l-a consolat!

Alexandra: Deci eu nu mai stau cu deșteptăciunea care plutește în aer aici și eu nu mai rezist!

Maria: Mie nu mi se pare normal să-mi spună cineva că mă omoară! Întreab-o pe ea! E cu capul oricum!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alexandra: Taci și tu și tu! Și toată lumea să tacă pentru că a zis Alexandra! Nu le mai suport!(...) O secundă dacă mai zice cineva din momentul asta că eu sunt bolnavă, te dau în judecată! Ai înțeles!

Larisa: Nu ți-am zis că ești bolnavă! Nu o mai suport! Explică măcar cum ești tu că persoană!

Citeste si: Cine este Xenia, noua concurentă din Casa iubirii? Iată cine este băiatul care i-a atras atenția și pe care își dorește să-l cucerească! „Mă mai recunoști?” Cei doi s-au cunoscut în afară emisiunii!