Tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii! Dansul dintre Laurențiu și Bianca a stârnit numeroase reacții ”Ai exagerat”. Urmăriți o nouă ediție incendiară marți, 7 martie, de la 10:00 și de la 16:30

Author: Alina Petre
Actualizat: 06 mar 2023, 19:42

Dansul dintre Laurențiu și Bianca a stârnit numeroase reacții

Tensiunile ating cote maxime în ediția de marți, 3 martie, în Casa Iubirii! Dansul dintre Laurențiu și Bianca a stârnit numeroase reacții.

În ediția de marți, în Casa iubirii, dansul dintre Laurențiu și Bianca a stârnit numeroase reacții printre concurenți, chiar și Bianca s-a aratat deranjată de atingerile lui Laurențiu și a ținut să-i specifice că nu este a lui.

Citește și: Cristina va izbucni în lacrimi! „Mi-a amintit de familia mea” Aflați ce anume o va deranja la comportamentul lui Radu și ce se va întâmpla cu relația lor, luni, 6 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Tensiunile ating cote maxime în Casa Iubirii! Dansul dintre Laurențiu și Bianca a stârnit multe reacții ”Ai exagerat”

Cel de- al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă cu noi provocări și momente de senzație pentru concurenții care au venit să își caute jumătatea și care încep pe zi ce trece să se cunoască mai bine și să se apropie în funcție de simpatii și afinități.

Însă tensiunile au început să crească în casa băieților, care au reacționat rapid după dansul dintre Laurențiu și Bianca.

Ionuț i-a reproșat lui Alexandru că a exagerat cum a reacționat după dansul celor doi concurenți și că acest gest îl va distanța de Bianca. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca a înțeles reacția lui Alexandru și i-a transmis lui Laurențiu că provoacă și a ținut să-i precizeze că nu este a lui.

După ce a revenit Laurențiu în casa băieților, Alexandru l-a invitat în afara casei pentru a clarifica situația.

Ce vor discuta cei doi și cum se va încheia conflictul, aflați marți, 3 martie, de la 10:00 și 16:30, într-o ediție incendiară în Casa Iubirii, la KanalD.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul care a cutremurat Casa iubirii! Unul dintre concurenți a fost descalificat! „Este un moment dificil pentru mine, dar din păcate aceasta este decizia corecta!” Nona a izbucnit în lacrimi!