Tensiunile ating cote maxime în ”Casa Iubirii”. Kinga și Larisa, reproșuri peste reproșuri. Aflați ce se întâmplă între cele două, vineri, 9 septembrie, de la ora 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 sep 2022, 21:05

Tensiunile ating cote maxime în ”Casa Iubirii”

Sursa: Captură KANAL D

Larisa a dezvăluit că este o persoană libertină și nebunatică, și nu pierde timpul atunci când își dorește ceva.

După discuțiile apărute în casă, lansate de Kinga, care nu vrea sub nicio formă să lase apele să se liniștească în casa. Larisa afirmă că este o fire nebunatică își îi place să trăiască clipa.

Ionuț afirmă că nu poate avea încredere în Larisa

Ionuț și Larisa au trăit, pentru o perioadă scurtă de timp, o frumoasă poveste de dragoste care le-a marcat existența, astfel nu pot trece peste ce au trăit.

Concurentul este dezamăgit de ea, deși ține foarte mult la blondină, aceasta face în așa fel încât să-i dovedească că relația lor nu va ar putea să meargă într-o direcție potrivită și nu sunt predestinați să fie împreună.

”Ceea ce s-a întâmplat cu Larisa mi-a dovedit încă o dată că nu pot avea încredere în ea”, a spus Ionuț, vizibil dezamăgit.

Citeste si: Concurenții vor decide soarta Kingăi în ”Casa Iubirii”. Va fi sau nu descalificată din emisiune? Decizia finală o aflați joi, 8 septembrie, într-o nou ediție, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Kinga, aflată cu un pas în groapă și cu unul afară, nu poate să tacă din gură.

Cea vizată este tot Larisa, semn că aceasta nu a termina seria dezvăluirilor. Acesta vrea să facă lumină în legătură cu Larisa și Ionuț, în cazul în care ea va părăsi competiția.

De amintit că Kinga este una dintre cele mai vechi concurente din ”Casa Iubirii”, aceasta este încă de la început. Deși a avut tentative de a forma cupluri în casă, nimic nu s-a concretizat în final.

De fiecare dată a ieșit avariată după ce a încercat să cunoască un băiat.

Se pare că greșelile ei nu au mai putut fi trecute cu vederea, astfel concurenții îi vor decide soarta în această competiție.

Citeste si: Larisa, la un pas să sară la bătaie: ”Lăsați-mă să mă duc acolo, o fac praf” Cum se apără Kinga în fața acuzațiilor pe care le-a lansat la adresa Larisei și a lui Ionuț

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?