Tensiunile ating cote maxime în „Casa iubirii”! Scandal monstru între Bianca și Nicoleta! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 7 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Alina Petre
Actualizat: 06 aug 2023, 02:05

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc luni, 7 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Luni, 7 noiembrie, fanii emisiunii vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Mâine se încing spiritele între  concurentele din “Casa iubirii”.

Citeste si: Caravana Casa Iubirii a ajuns la Cluj-Napoca. Andreea Mantea și echipa celebrului reality-show caută tineri dornici să-și găsească jumătatea în cadrul emisiunii

Tensiunile ating cote maxime în „Casa iubirii”! Scandal monstru între Bianca și Nicoleta

Este o săptămână agitată la “Casa iubirii” , iar lucrurile nu par să se liniștească. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma ediția de luni, 7 noiembrie, a emisiunii.

Telespectatorii vor asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților. Nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din Casa iubirii să nu intre în conflict.

Lucrurile vor scăpe de sub control

În ediția de mâine, lucrurile încep să scape de sub control. Între Bianca și Nicoleta va izbucni un scandal monstru, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vor curge multe lacrimi de supărare. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție. 

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 7 noiembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citeste si: Radu, pus la zid de Kinga, după întâlnirea lui cu Anca! „Sunt niște minciuni ordinare” Aflați ce acuzații va lansa și Nicoleta la adresa lui Radu, vineri, 4 noiembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.