Tensiunile ating cote maxime in casa Puterea dragostei! Radu si Madalin, la un pas de altercatie! Aflati ce se va intampla, vineri, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 oct 2021, 00:43
radu puterea dragostei Foto(5)

Radu si Madalin ajung din nou la cutite!

Sursa: Captură KANAL D

Radu si Madalin, schimb de replici acide! Cei doi concurenti ajung din nou la un pas de altercatie apriga.

Daca saptamana a inceput intr-o atmosfera mai linistita in casa Puterea dragostei, dupa plecarea lui Ile, lucrurile au inceput treptat sa se precipite din nou, cand s-au iscat noi conflicte si certuri mari intre concurenti. In editia de joi, baietii au avut parte de o surpriza, prin aparitia unei noi fete in casa iubirii. Simona a facut furori cu silueta sa perfecta si i-a socat pe toti atunci cand a marturisit ca are 31 de ani.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Show-ul matrimonial Puterea dragostei poate fi vizionat si in acest sezon atat la Kanal D cat si in mediul online. Indragita emisiune este difuzata si live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Radu si Madalin, la un pas de altercatie!

Dupa ce zilele trecute si-au spus replici acide si chiar au fost la un pas de a se lua la bataie, in editia de vineri Puterea dragostei, istoria se va repeta, deoarece cei doi concurenti vor ajunge din nou in pragul unei altercatii de proportii si vor fi extrem de recalcitranti.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marul discodiei pare sa fie din atitudinea lui Radu, care l-a sfidat pe Madalin cu orice ocazie pana acum si a incercat sa il puna mereu la punct. De aceasta data Madalin a reactionat dur si l-a pus la zid pe Radu, amenintandu-l vehement. Ceilalti colegi vor interveni prompt sa planeze iesirea nervoasa a lui Madalin si vor incerca sa calmeze spiritele.  

Citeste si: Simona este noua concurenta de la Puterea dragostei! Iata ce detalii neasteptate au iesit la iveala despre frumoasa bruneta!

Citeste si: Puterea Dragostei 28 octombrie 2021- Live Stream Online: Simona, noua concurentă, intră în casă! Îi lasă mască pe băieți când le spune câți ani are

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.