Tensiunile ating cote maxime între Grațiela și Odeh:”Nu mai pot, nu mai pot” Concurenta a cedat nervos. Ce au de împărțit cei doi

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 15:07

Grațiela este dezamăgită și revoltată de tot ce se întâmplă între ea și Odeh. Tânărul este diferit cu ea în fața camerelor și nu înțelege atitudinea lui agresivă.

Grațiela s-a îndrăgosti iremediabil de Odeh, însă atitudinea lui a dezamăgit-o complet. Deși își dorește o relație cu ea, Odeh este sătul de momentele în care Grațiela plânge, mai ales că acestea sunt tot mai dese. Acesta își dorește ca lucrurile să decurgă de la sine, iar tânăra să nu mai forțeze nimic între ei.

Grațiela, lacrimi amare pentru Odeh

Grațiela a cedat, tânăra simte că o presiune puternică asupra ei, iar faptul că Odeh este indiferent cu ea o face să sufere și mai tare, motiv pentru care crizele ei de plâns

sunt tot mai dese.

Băieții din Casa Iubirii sunt de părere că tânăra plânge pentru a ieși basma curată și îi aruncă lui Odeh niște acuzații nefondate, deși ea este cea care a greșit față de el.

”Ea te acuză pe niște chestii pe care nu le-a văzut...că ai tu mesaje, că faci tu nu știu ce”, a

spus Sorin.

Odeh este de părere că Grațiela folosește o strategie și vrea să vadă până unde merge cu circul pe care îl face.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea a picat pradă ispitei! Cum a fost surprinsă vedeta de camerele de filmat. Imaginile spun tot

”Eu i-a explicat special situația asta, băi, sunt supărat și de asta mă comport așa, dacă se întâmplă a doua oară schimb foia. Doar i-am pus pe tavă, ca să-i explic cum stau lucrurile...I-am zis: măi, eu fac lucrurile astea așa pentru că sunt deranjat de o chestie”, a

spus Odeh despre întreaga situație cu Grațiela.

Andreea Mantea a întrebat-o pe Grațiela de ce plânge și dacă Odeh merită lacrimile ei.

”De la toată discuția, de la tot ce s-a întâmplat, nu știu cum să reacționez, nu știu cum să procedez, nu știu ce să fac...Eu nu vreau să plâng, dar mă doare și mereu am făcut aceeași greșeală și nu mă mai învăț odată minte.

Mă deranjează că îmi reproșează de față cu băieții anumite lucruri”, a spus Grațiela.

Citeste si: Dragoș, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii. Ce s-a întâmplat între el și Maria și de ce nu s-a legat nimic între ei

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.